Predaj komerčného objektu 450 m2, Handlová

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Handlová
Plocha: 2874 m²
Realitný maklér:
Martin Podolák
0905 316 128

Ponúkame na predaj impozantný výrobný areál, ideálny pre rôzne zamerané priemyselné , výrobné a obchodné podniky. Táto nehnuteľnosť je situovaná v srdci Handlovej a predstavuje skvelú investičnú príležitosť. Areál zahŕňa viacero budov, skladových hál, sociálne zázemie pre zamestnancov a ďalšie vynikajúce možnosti pre rozvoj vášho podnikania.
Tento rozsiahly objekt ponúka viac než len priestor pre vaše podnikanie - je to investícia do vašej budúcnosti. Tento areál je okamžite pripravený pre nového majiteľa a je vybavený niekoľkými výnimočnými funkciami:

Výmera pozemku: 2874 m2 - Táto veľkorysá plocha umožňuje veľké možnosti rozvoja, a to priamo v intraviláne samotnej obce, čo zvyšuje jeho atraktivitu.

Výrobné haly : cca 450 m2 s možnosťou rozšírenia tejto kapacity podľa účelu podnikania. Haly majú prispôsobené rozvody elektriny a osvetlenia pre individuálne pracoviská

Skladové haly: cca 400 m2 - Areál obsahuje niekoľko skladových hál, ktoré sú ideálne pre skladovanie surovín, hotových výrobkov alebo iných potrieb vášho podniku. Sú dostupné ako z vnútornej strany - pre plynulý pohyb a dopravu , tak aj z vonkajšej strany pre zásobovanie a expedíciu. Brány majú šírku 3m a svetlú výšku 3m.

Sociálne zázemie: Pre vašich zamestnancov je k dispozícii pohodlné sociálne zázemie, ktoré zahŕňa kuchynku s jedálňou , toalety a sprchy, čo zabezpečuje pohodlie a produktivitu. Zázemie je prispôsobené pre cca 50 - 70 zamestnancov.
Súčasťou hlavnej budovy je aj samostatný 3-izbový byt 100 m2 s kuchyňou , šatníkom a samostatným vstupom. Toto riešenie vám ponúka úžasný benefit pre vaše plány a podnikanie.

Technologická hala: 180 m2 - Hala pre osadenie technológie so strednotlakým plynovým pripojením. To je kľúčový prvok pre mnoho odvetví a poskytuje možnosti pre rozšírenie vášho podniku. K budove je privedený zemný plyn stredotlakovým potrubím DN 75. Tu je redukovaný na nízkotlak a potrubím je rozvedený po budove. 3 x vetva využívaná na kúrenie a 1 x vetva určená pre priemyselné využitie / cca 500 kW/. Všetky rozvody plynu sú pravidelne revidované - správy o OP a OS. Na kúrenie sú využívané 3 plynové kotly /24. 24 a 45 kW celkovo v 3 samostatných okruhoch, zároveň je inštalovaný aj peletový kotol 30 kW. Ohrev TUV je možný plynom, elektricky alebo peletami. Okruhy kúrenia sú regulované termostatickými regulátormi. Kotle sú tiež pravidelne revidované.
Elektrická prípojka je dimenzovaná na 400 V / 250 kW. Rozvody 400 V a 230 V sú realizované po celej budove. Vnútorné rozvody sú pravidelne revidované.

Nakladacia rampa: Nakladacia rampa s expedičnou miestnosťou 40 m2 uľahčuje prijímanie a odosielanie tovaru, čo šetrí čas a úsilie.

Podpivničenie: S kompletným podpivničením , s 10 rozmernými pivničnými priestormi máte dostatok priestoru na skladovanie a ďalší potrebný vývoj.

Bezpečnosť : Areál je v intraviláne mesta , celý oplotený , chránený bezpečnostným varovným systémom.

Okamžite voľný: Táto nehnuteľnosť je pripravená na nového majiteľa ihneď, čo vám umožní začať realizovať vaše podnikateľské plány bez zbytočných omeškaní.

Tento výrobný areál vám otvára dvere k mnohým možnostiam. Bez ohľadu na to, či hľadáte nový domov pre svoj rastúci podnik alebo investičnú príležitosť, táto nehnuteľnosť si zaslúži vášu pozornosť.

Areál je vhodný pre široké zameranie a využitie Vášho podnikania. Ako príklad môže byť finálne spracovanie výrobkov z porcelánu , dreva, papiera, zameranie na textilný a odevný formát , logistické centrum , veľkosklad a internetový zásielkový obchod , stavebniny , kuchynské a kúpelňové štúdio , obchod pre strešné a klampiarenské systémy . Určite by bol vhodný aj pre výrobu a kompletovanie produktov pre automobilový priemysel.......atď....

Pre viac informácií a na obhliadku nás prosím kontaktujte. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie