Predaj bytu (2 izbový) 68 m2, Nitra

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
145 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 68 m²
Realitný maklér:
Rudolf Pauke
0918 981 029

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj veľkometrážny 2 izbový byt vo vyhľadávanej a žiadanej lokalite mesta Nitra, na Alexyho ulici.

Byt je o výmere 66 m2 + veľký balkón + pivnica, nachádza sa na 6.poschodí/7 v zateplenom bytovom dome.

Byt dispozične pozostáva: chodba 2,5 m x 3,5 m, spálňa 6 m x 3,5 m, samostatné WC 1,1 m x 0,8 m, kúpeľňa 1,6 m x 2,5 m, obývacia izba 6 m x 3,5 m, kuchyňa 3,5 m x 3,0 m, špajza 1,2 m x 1,0 m, väčší hliníkový balkón 3,5 m x 1,2 m, latková pivnica.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: nová elektroinštalácia v celom byte, plastové okná, stierky, plávajúce podlahy, dlažba, vnútorné interiérové dvere a zárubne, vstupné bezpečnostné dvere, vstavaná skriňa na chodbe, zväčšené murované jadro kúpeľne, nové vodovodné a odpadové potrubia, nová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, komínový odsávač pár, vstavaná chladnička s mrazničkou), nové radiátory, znižované sadrokartónové stropy, LED pás v obývačke.

Bytový dom prešiel značnou rekonštrukciou, výmena stupačiek, zateplenie obvodového plášťa a strechy, výmena balkónov za väčšie hliníkové, maľovanie interiéru, zateplenie pivničných priestorov a vestibulu, plastové okná na medziposchodiach a na pivniciach.

Byt je vhodný pre rodiny s deťmi. Priamo za domom sa nachádza jedna z najlepších základných škôl Benkova (aj pre nadané deti), hneď vedľa domu je materská škôlka Alexyho, v okolí je dostatok zelene a ihriská. V tejto časti je aj dostatok parkovacích miest, kde nie je problém zaparkovať. Pár minút peši sa nachádza aj pošta, obchodné stredisko Sandokan, poliklinika, kostol, Billa, Family centrum, Lidl, Kaufland, zastávky MHD sú vzdialené tiež neďaleko domu. Bývanie v tejto časti je bezpečné, pokojné a lokalizované tesne vedľa rodinných domov.

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie