3-izbový byt, 64m2 + 5m2 balkón, J. Halašu - Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
115.900,- € možnosť HÚ
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v Trenčíne na ulici Jána Halašu. Byt s rozlohou 64m2 je situovaný na 2. poschodí bez výťahu v 3-poschodovej bytovke. Bytový dom má zrekonštruovanú strechu, plastové okná, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 2m2 a balkón s rozlohou 5m2.
Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Sú tu nové podlahy, plastové okná, murované jadro so sprchovým kútom, elektrické rozvody v jadre, rozvody vody aj odpadu a dvere s obložkovými zárubňami. Kuchyňa a obývačka sú orientované na západ a obe izby na sever. Vďaka čomu je denná časť prijemne presvetlená a nočná časť bytu je zasa príjemná na spánok.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných izieb, obývačky, kuchyne, špajze, kúpeľne, samostatného WC a do šatníka. Do šatníka je privedená voda aj odpad a je tu umiestnená aj práčka a sušička . Z obývačky je výstup na veľký balkón. Výhodou tohto bytu je dostatok úložného priestoru v špajzi a šatníku.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, detské ihriská, potraviny, pošta, OC Južanka, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Život na sídlisku Juh je úžasný najmä pre rodiny s deťmi. Deti si tu nájdu množstvo kamarátov a mamičky na materskej dovolenke môžu vziať deti každý deň na iné detské ihrisko.
Pre vyznávačov zdravého životného štýlu máme pripravené workoutové ihrisko, prípadne neďaleký lesopark Brezina.
Parkovanie v okolí je rovnako bezproblémové ako v celom Trenčíne. Je spoplatnené mestskou parkovacou politikou.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=gCRyBMU6aW3
Cena bytu je 115.900,- €
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie