Predaj domu 120 m2, Borský Svätý Jur

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
169 900 €
Realitný maklér:
Nina Jančovičová
0902 717 034

Realitná kancelária RE/​MAX exkluzívne ponúka čiastočne zrekonštruovaný podpivničený 4 izbový samostatne stojaci rodinný dom s veľkou záhradou v pokojnej lokalite na ulici Výstranky v Borskom Svätom Jure. Dom je postavený na pozemku o výmere 641 m2, z čoho zastavaná plocha tvorí 310 m2. Výmera úžitkovej plochy domu je 120 m2.

Spodné poschodie pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá je oddelená od kuchyne veľkými francúzskymi dverami. Kuchyňa je prepojená s jedálňou, v ktorej sa nachádza vstavaná skriňa pozdĺž celej steny. Z chodby sa dostanete do samostatného WC, špajze aj kúpelne s vaňou. V obývačke orientovanej do ulice sa nachádzajú krbové kachle. Vrchné poschodie, na ktoré vedie drevené schodisko pozostáva z dvoch priestranných spální. V záhrade sa nachádza murovaný domček, ktorý slúži na odkladanie sezónnych vecí a záhradné náradie .

Dom je napojený na všetky IS – plyn, elektrina, voda. V kuchyni je nový plynový kotol Protherm. Na dvore sa nachádza čistička odpadových vôd, studňa a bazén. V Borskom Svätom Jure je napojenie na optiku.

Obec ponúka dobrú občiansku vybavenosť - kostol, 4 obchody, škola so škôlkou, pošta, kvetinárstvo, reštaurácia, všeobecný lekár, stomatológ, lekáreň, kostol.
V blízkosti obce sa nachádza rekreačná oblasť Tomky s možnosťou rybárčenia,hubárčenia, cyklistiky.​

Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie RK, a vybavením právneho servisu pri prepise nehnuteľnosti. V prípade záujmu o financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru, náš špičkový finančný poradca je vám plne k dispozícii.​

Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať ideálne telefonicky na telefónnom čísle 0902 717 034, rada si s Vami dohodnem termín obhliadky a túto nehnuteľnosť Vám osobne predstavím.:​)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie