Predaj bytu (1 izbový) 36 m2, Bratislava - Ružinov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
114 990 €
Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 36 m²
Realitný maklér:
Jaroslav Čáp
+421 911 779 776

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj exkluzívne jednoizbový byt v Ružinove na Exnárovej ulici. Bytový dom je panelový, zateplený a nachádza sa v tichej lokalite s bohatou zeleňou, stromami a detským ihriskom. Prístup do bytového domu je bezbariérový. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí a pozostáva z predsiene, chodby, kuchyne, priestrannej obývacej izby, samostatného WC a kúpeľne s vaňou.

Byt má úžitkovú plochu 36,5 m2 a je v pôvodnom stave. V celom byte sú plastové okná a v obývacej izbe sa nachádzajú pôvodné drevené parkety pod plávajúcou podlahou. Pripojenie televízie a internetu je od káblovej spoločnosti. Výhodou nehnuteľnosti sú nové stúpačky, pripojka na plyn. K bytu prislúcha pivnica, ktorá ponúka dostatok odkladacieho priestoru. Byt je bez balkónu.

VÝBORNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - Byt sa nachádza v Bratislavskej časti Ružinov, ktorá patrí medzi najvyhľadávanejšie lokality. Samotne Ružinov ponúka bohatú občiansku vybavenosť: potraviny, parky, školy, škôlky, detské ihriská, fitness, zdravotnícke zariadenie, neďaleko nákupné centrum OC AVION, IKEA, hornbach,...
Parkovanie je možné v okolí bytovky s dostatkom parkovacích miest
Mesačne náklady: 120€

Ak Vás ponuka zaujala dohodnite si obhliadku.
Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v cene nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie