Zrekonštruovaný 5 izbový rodinný dom s bazénom neďaleko Nových Zámkov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
260 000 €
Typ: päťizbový byt
Okres: Nové Zámky
Obec: Dvory nad Žitavou
Plocha: 200 m²
Plocha pozemku: 781 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento zabývaný poschodový cca 36 ročný dom sa nachádza v tichej ulici vo Dvoroch nad Žitavou iba 10 km od Nových Zámkov.
Domček disponuje 5 izbami, je celý podpivničený a súčasťou je aj garáž v suteréne. Jeho úžitková plocha je 3 x 100 m2.
Je postavený na pozemku vo výmere 781 m2, jeho šírka je na začiatku 18 m a dĺžka cca 49 m. Na pozemok sa dostanete cez krásnu kovanú bránu, ktorá je na diaľkové ovládanie. Na pozemku sú dve parkovacie miesta, plus dvoj-garáž s parkovaním za sebou. Taktiež sa tu nachádza technická budova používaná ako odkladací priestor. Za touto budovou je krásny 7 x 3 m dlhý bazén.
Dom dispozične pozostáva 1.P. – zádverie, chodba so schodiskom, kuchyňa so špajzou, obývačka, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC
2.P. – chodba, tri izby s dvomi balkónmi, jeden balkón je do ulice a druhý má výhľad do dvora, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC.
IS: Vykurovanie domu zabezpečuje plynový kotol IMMERGAS, v celom dome sú liatinové radiátory. Voda je napojená na obecný vodovod a k dispozícií je aj studňa na závlahu záhrady. Kanalizačná prípojka je dotiahnutá pred pozemok ale nie je ešte spustená, do tej doby je odpad riešený 12 m3 žumpou. Elektrina 220/380.

Centrum obce, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť je vzdialená 1,6 km od domu. Okresné mesto Nové Zámky sú vzdialené iba 10 km. Známe termálne kúpalisko Podhájska je vzdialená 20 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 120 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie