Skvelá ponuka! Vkusný 3 izbový byt s loggiou a dvoma pivničnými priestormi na predaj, Trnava.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
153 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Plocha: 66 m²
Realitný maklér:
0908 662 531
Mgr.Slavomíra Sallai Liptáková
liptakova-ZVNC-dobrereality.sk

Dávame Vám do pozornosti tento vkusný, čiastočne zrekonštruovaný 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite, v ktorej sa budete ihneď cítiť ako doma.
Tento zaujímavý a krásne udržiavaný 3-izbový byt s výmerou 66 m2 s loggiou 4 m2 sa nachádza na ideálnom 4/4 poschodí panelového bytového domu bez výťahu. Je riešený tak, že v ňom nájdete všetko, čo potrebujete pre spokojný život. Vo všetkých miestnostiach je dostatok svetla a priestoru, aby ste si ich mohli zariadiť podľa svojich predstáv.
Dispozične je byt rozdelený na dennú a nočnú časť. Zo vstupnej chodby sa dostanete do vždy slnečnej obývacej izby s výstupom na loggiu, ktorá sa Vám postará o krásne výhľady na zeleň a podmanivú prírodu. Loggia je vybavená hliníkovými žalúziami, ktoré zároveň vytvoria dokonalú ochranu pred horúcimi letnými dňami. Vedľa obývacej izby je kuchyňa v plnej výbave so vstavanými spotrebičmi a s jedálenským kútom. Za obývačkou sa nachádza priestranná a slnečná izba. Chodbou sa ďalej dostaneme do krásne útulnej a svetlej spálne so vstavaným šatníkom. V byte sa nachádza priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom a s veľkým oknom. Samostatné WC sa nachádza hneď vedľa kúpeľne a je dostatočne veľké na umiestnenie práčky a s dokonalým úložným priestorom. Elektrické vedenie je prerobené na 400 V. Jedná sa o trojfázovú prípojku, čo vám umožňuje naplno a bezpečne využívať všetky elektrospotrebiče vo vašej domácnosti. Všetky okná a balkónové dvere sú kvalitné plastové so žalúziami a vchodové dvere sú bezpečnostné .
Veľkou výhodou tohto bytu je, že k nemu prislúchajú dva pivničné priestory o výmere 16 m2 a 7,5 m2. Pred domom je veľké parkovisko umožňujúce bezproblémové parkovanie. Mesačné náklady na bývanie pre dvojčlennú rodinku sú nasledovné: nájomné 130 eur, elektrina 20 eur a internet 13 eur.
V blízkosti je skvelá občianska vybavenosť, MHD, autobus, vlaková stanica.

Prečo povedať ÁNO pre takúto nehnuteľnosť:
- vyhľadávaná lokalita plná zelene
- dostupné parkovanie
- priaznivá cena
- použité kvalitné materiály (drevené interiérové dvere, drevená kuchynská linka, bezpečnostné dvere)

Naplánujte si obhliadku ešte dnes a vstúpte do svojho nového domova. Pre viac informácií o tejto atraktívnej ponuke a možnosti dohodnutia si obhliadky ma kontaktujte na čísle 0908 662 531 Mgr. Slavomíra Sallai Liptáková.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie