Veľkometrážny 1-izbový byt 44m2 + balkón 5,5m2, Vlárska - Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
89.900,- € možnosť HÚ
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

RadoReality Vám ponúka na predaj slnečný a priestranný jednoizbový byt, nachádzajúci sa v prestížnej lokalite Trenčína na adrese Vlárska ulica. Tento byt s celkovou rozlohou 44m2 + 5,5m2 balkónu predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí si cenia kvalitu bývania spojenú s veľmi vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta Trenčín.
Samozrejmosťou je, že tento byt sa predáva v plne zariadenej podobe, čo vám umožní bezproblémový a pohodlný prechod do nového bývania. Pripravenosť tohto bytu na okamžité obývanie sa stáva zásadnou výhodou pre vás ako nového majiteľa. Veľkou výhodou je možnosť prerobenia bytu na 2-izbový byt, keďže je byt postavený z tehly, umožňuje robiť ľahké dispozičné zmeny. Majiteľ ponúka aj dokúpenie veľkej garáže, s výmerou 22m2, kde sa zmestí pracovná doska aj auto.
Dispozícia: vstupná chodba; z ktorej je vstup po pravej strane do kúpeľne spojenej s toaletou; po ľavej strane vstup do kuchyne; vstup do obývacej izby spojenej s balkónom
Bytový dom bol postavený v roku 2005, je zateplený, čo prispieva k úspore energií a zabezpečuje príjemné bývanie počas celej sezóny. Jedným z hlavných benefitov tejto nehnuteľnosti je jej skvelá poloha. V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádza centrum mesta, ktoré je dostupné peši, čo vám poskytuje jednoduchý prístup k obchodom, reštauráciám, službám a kultúrnym podujatiam. Mesačné náklady na bývanie sú do 120,-€ mesačne. 3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=ATYzztWkDmp
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie