Romantický domček v príjemnom tichom prostredí

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
144 900 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Nové Sady
Plocha: 120 m²
Plocha pozemku: 2205 m²
Realitný maklér:


Popis
Jedinečný romantický domček pripomínajúc chalupu v tichom prostredí v obci Nové Sady si hľadá nového majiteľa. Pokoj, ticho, kľud a spev vtákov je to jediné čo na dvore tejto romantiky budete počuť. Domček bol postavený v roku 1906 a je umiestnený vo veľmi peknom prostredí v tichej časti obce mimo hlavnej cesty. Okolie pozemku skrášľuje okrasná záhrada, zelený trávnik. Vysoké stromy, tuje a kríky zaručujú úplné súkromie. Dom nemá ani z jednej strany susedov. Je umiestnený ako posledný domček v slepej uličke. Prostredie je fakt krásne a tiché.

Domček pozostáva z 2 izieb, menšej izby, kuchyne, kúpeľne, samostatnej toalety a v zadnej časti je kôlnička. Má dva vstupy. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je postavený na pozemku o rozlohe 2205m2. Za domom sa nachádza rozľahlý pozemok, ktorý je využiteľný na rôzne účely alebo záhradkárčenie. Dom je napojený na vodu, elektriku, plyn a žumpu. Na pozemku sa nachádza aj studňa, ktorá je využívaná hlavne na polievanie záhrady.

Domček je ideálny pre chalupárov a ľudí, ktorí ocenia túto nádhernú historickú chalupu. Pri dome sa nachádza lesík, ktorý je stvorený na menšie prechádzky a prechádza sa ním až do vedľajšej časti obce. V obci Nové Sady je plná občianska vybavenosť. Je vzdialená od Nitry približne 15minút, od Bratislavy 70minút a od Piešťan 30minút.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie