Predaj domu 108 m2, Štrba

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Rezervované
Typ: rodinný dom
Okres: Poprad
Obec: Štrba
Realitný maklér:
Peter Gánovský
0918 620 177

**REZERVOVANÉ****REZERVOVANÉ**

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na PREDAJ rodinný dom s pozemkom o výmere 1272 m2, ktorý sa nachádza v pokojnej časti obce Štrba na Ul. Družstevnej.

Tento 3-izbový rodinný dom, ktorý bol pôvodne postavený v 60-tych rokoch, ponúka komfortné bývanie v podtatranskej obci Štrba.

Počas rekonštrukcie v rokoch 2018 až 2022 prešiel dom rozsiahlou zmenou, čo ho robí modernejším a energeticky efektívnejším domovom pre vašu rodinu.

Popis domu:

Dom sa nachádza v tichej časti obce, má priamy a jednoduchý vstup z obecnej komunikácie. Hlavné vylepšenia zahŕňajú novú strešnú krytinu, nové plastové okná, a kompletné zmeny rozvodov elektriny a kúrenia. Obvodové múry sú izolované polystyrénom, čo prispieva k nižším nákladom na vykurovanie. Finálnu povrchovú úpravu na fasáde, bude realizovať nový vlastník už podľa vlastného uváženia.

Rozloženie domu:

* 3-izby
* kuchyňa
* potravinová komora
* kúpeľňa a WC
* pivnica

Vybavenie:

Nehnuteľnosť je vybavená podlahovým teplovodným kúrením, ktoré je napojené na plynový kotol, čo zabezpečuje účinné a pohodlné vykurovanie počas zimných mesiacov. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete, vrátane vody, elektriny, plynu a kanalizácie.

Vnútorný priestor:

Dom je dobre navrhnutý, s priestrannými miestnosťami a dostatkom denného svetla.

Vonkajší priestor:

K domu patrí mierne svahovitý pozemok o rozlohe 1272 m2. Na zadnej časti pozemku je postavená hospodárska budova s garážou, čo zabezpečuje dostatok úložného priestoru pre váš majetok.

Lokalita:

Tento rodinný dom sa nachádza v obci Štrba, ktorá je známa svojou pokojnou atmosférou a krásnym okolím Tatier. Ideálna poloha pre milovníkov prírody a turistiky.

Celkový dojem:

Tento moderný rodinný dom je pripravený na nových majiteľov, ktorí si chcú užívať kvalitné bývanie v tichom prostredí. Nezmeškajte túto príležitosť získať svoj vysnívaný dom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie