Predaj domu 118 m2, Baloň

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
230 000 €
Realitný maklér:
Štefan Mátis, RSc.
+421 908 602 308

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj rodinný dom spolu s pozemkom a garážou v obci Baloň.
Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite obce, mimo hlavnej cesty a s vysokou mierou súkromia.

Dispozičné riešenie 4 izbového bungalovu s krytou terasou oddeľuje dennú a nočnú časť, pričom interiér s úžitkovou výmerou 118,30 m2 tvorí predsieň z ktorej sa vstupuje do jedálne, haly, kuchyne, príručného skladu a veľkej obývacej izby s výstupom na terasu, ďalej cez chodbu sa prechádza do samostatnej toalety, priestrannej kúpeľne s rohovou vaňou a sprchovacím kútom, technickej miestnosti spolu s toaletou a troch izieb, z ktorých jedna disponuje aj šatníkom.

Vybavením kuchyne je veľká, na mieru vyrobená kuchynská linka v tvare U, spolu vstavanými spotrebičmi, ktorá nadchne všetky gazdiné, ktoré majú rady veľa miesta. O dostatok denného svetla v kuchyni sa postarajú dve okná nad pracovným pultom. Priestranná kúpeľňa je vybavená nábytkom, keramickou dlažbou a obkladom, ďalej rohovou vaňou a sprchovacím kútom. V technickej miestnosti je umiestnené vybavenie ústredného kúrenia, toaleta a umývadlo. Podlahy v troch spálňach sú pokryté laminátovými parketami, v ďalších miestnostiach a priestoroch sú podlahy pokryté keramickou dlažbou. Interiérové dvere so zárubňami sú dýhované, vchodové dvere a okná sú plastové s izolačným dvojsklom.

Garáž s úžitkovou výmerou 29,64 m2 pozostáva z miestnosti na garážovanie jedného osobného vozidla, ktorá je vybavená elektrickou energiou a sekčnou bránou s pohonom na diaľkové ovládanie. Ďalej súčasťou stavby je sklad so samostatným vchodom a krytá terasa v súčasnosti využívaná ako letná garáž.

Na pozemok s výmerou 705 m2 sa vchádza cez kovanú malú aj veľkú bránu s elektrickým pohonom na diaľkové ovládanie, pričom celý pozemok je oplotený betónovým plotom. Na peknom slnečnom pozemku vytvára príjemnú atmosféru kombinácia vydláždených plôch a zelene, okrasných drevín, trávnika a úžitková časť záhrady.

Rodinný dom a garáž sú postavené z pórobetónového stavebného systému Ytong s izoláciou obvodových stien, pričom strechy oboch stavieb sú pokryté rovnakou betónovou krytinou Bramac. Vykurovanie interiéru domu je teplovodné, napojené na plynový kotol, pričom v dennej časti domu spolu s príslušenstvom sa nachádza podlahové a v izbách radiátorové vykurovanie. O bezpečnosť domu sa postará elektronický zabezpečovací systém.
Nehnuteľnosť je napojená verejný rozvod plynu, vody a elektriny, pričom k dispozícii je aj vŕtaná studňa. Keďže obec nedisponuje verejnou kanalizáciou, splašková odpadová voda sa odvádza do izolovanej žumpy.

Obec Baloň so 720 obyvateľmi sa nachádza v južnej časti Žitného ostrova, iba tri kilometre od obce Medveďov a hlavného toku Dunaja. Obec je dostupná európskou cestou E575 cez Veľký Meder a Medveďov alebo z Bratislavy cestou popri Dunaji cez Gabčíkovo. Lokalita , v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza je veľmi obľúbená. V okolí sa nachádzajú vodné plochy vhodné na rybárčenie a relax. Veľmi zaujímavými miestami lokality sú aj Chránená krajinná oblasť Dunajské luhy, Číčovské mŕtve rameno a Ostrov orliaka morského pri Gabčíkove. Okolie je ďalej známe termálnymi prameňmi vo Veľkom Mederi, v Dunajskej Strede, Győri a v Lipóte).
Infraštruktúra a množstvo voľnočasových aktivít v lokalite Vám zaručí plnohodnotný odpočinok.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie