Kompletne prerobený 3i byt, 73m2 + balkón 6m2, Drietoma

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
124.000,- € možnosť HÚ
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Drietoma
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s rozlohou 73m2 + 6m2 balkón v obci Drietoma. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 2-poschodovej bytovke bez výťahu. Bytový dom je celý zateplený, má zateplenú a zaizolovanú strechu, nové vchodové dvere, plastové okná a zvončeky s elektronickým vrátnikom. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 3m2.
Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných izieb, obývačky s klimatizáciou, do samostatného WC a do kúpeľne s oknom a s veľkou vaňou. V chodbe sa tiež nachádza priestranný šatník, veľký kumbál, vstavaná skriňa a technická miestnosť s vlastným plynovým kotlom. Cez obývaciu izbu sa ďalej dostaneme na zasklený balkón a do kuchyne.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu elektrických rozvodov, rozvodov vody, odpadu aj kúrenia, nové radiátory, murované jadro, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, nové podlahy a stierky, sadrokartónové stropy a mnoho iného. Veľkou výhodou je zasklený balkón so zrkadlovými fóliami a klimatizácia Mitsubishi. Na balkóne sa nachádza ešte elektrická zásuvka a svetlo.
Byt sa predáva čiastočne zariadený. Zostáva tu vstavaná skriňa na chodbe a kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, rúra na pečenie, mikrovlnná rúra, plynová varná doska, digestor a umývačka riadu). Ostatné zariadenie v byte je na dohode s majiteľmi.
V obci Drietoma sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Je tu základná škola, škôlka, potraviny COOP, mäsiarstvo Hôrka, čerpacia stanica, autobusové zastávky a mnoho iného. Byt sa nachádza v tichej uličke hneď vedľa základnej školy. Vynikajúca je aj napojiteľnosť na diaľnicu D1, cestu smer Zvolen, alebo na Českú republiku. V okolí Drietomy je tiež množstvo turistických chodníkov a cyklotrás.
Bytový dom spĺňa energetický cerfikát B.
3D prehliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=DvBUm4gCznc
Cena bytu je 124.000,-€
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie