Predaj domu 438 m2, Šamorín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
443 000 €
Realitný maklér:
Eva Kahajová
+421 904 708 610

RE/MAX ponúka na predaj pekný, nadštandardne priestranný, slnkom zaliaty 8-izbový rodinný dom s dvojgarážou, 2 interiérovými kozubmi, luxusnou kúpeľňou vybavenou veľkou vaňou a saunou, na rozľahlom rovinatom pozemku o veľkosti 1200 m2 v novovzniknutej obytnej zóne v časti Bučuháza, mesto Šamorín.

Rodinný dom má prízemie a zobytnené podkrovie. Úžitková plocha domu je 438 m2 + dvojgaráž 66 m2. Skolaudovaný bol v roku 2013 a je v zachovalom technickom stave. Napojený je na verejné rozvody elektriny, vody, kanalizácie a dátových rozvodov. Vykurovanie domu je realizované ako teplovodné do oceľových radiátorov. Zdrojom tepla je elektrický kotol a na ohrev teplej úžitkovej vody je zvlášť ďalší elektrický kotol so zásobníkovým ohrevom doplneným o solárny ohrev.

Vstup do domu je z juhovýchodnej strany. Na prízemí má 2 terasy, jedna je orientovaná na juhovýchod a druhá na juhozápad. V zadnej časti záhrady je umiestnená priestranná dvojgaráž so skladom (66 m2) a štýlová kopaná studňa s priemerom 1m. Dom má obrovský potenciál. Pojme komfortne s ponukou veľkého súkromia mnohopočetnú rodinu, príp. viac generácií. Rovnako však dokáže poskytnúť vďaka svojej rozlohe a výbornému dispozičnému riešeniu aj investičné či podnikateľské príležitosti (napr. zriadenie jaslí či škôlky – takmer pred domom je autobusová zastávka).


DISPOZÍCIA
Dominantou prízemia je veľká denná obývacia miestnosť s kozubom (45m2), do ktorej sa prechádza majestátnymi vchodovými dverami cez vstupnú chodbu. Z nej je vchod aj do priestrannej kuchyne s jedálňou (22m2) a do šatníkovej miestnosti. V zadnej časti je umiestnená 1 veľká a 3 menšie spálne, kúpeľňa s masážnou rohovou vaňou, samostatné WC a technická miestnosť.

Dreveným schodiskom sa prechádza na zobytnené podkrovie, ktoré pozostáva z priestrannej haly (49m2) vybavenej kuchynským kútom s barovým pultom a sedením. Pozdĺžnou chodbou so skoseným stropom a stropnými oknami sa prechádza do 2 samostatných veľkých spální (43m2 a 40m2). Vo väčšej z nich sa nachádza kozub, vedľa ktorého je vchod do šatníka (8m2). Z haly sa vchádza do originálne riešenej rozľahlej kúpeľne, v ktorej centre sa nachádza neštandardná vaňa s vírivkou, sauna, 2 umývadlá, sprchovací kút a samostatné WC.


LOKALITA
Nehnuteľnosť sa nachádza v katastrálnom území Bučuháza, v samostatnej severovýchodnej časti Šamorína, vzdialená 3km od centra, 25km od Bratislavy a 20km od Dunajskej Stredy; 2km od Dunajskej cyklistickej cesty a 4km od športovo-relaxačného areálu X-Bionic sphere. Doprava v obci je medzimestská. Dopravné spojenie s centrom hlavného mesta je dobré, autom aj autobusom do 30 min, v ranných a večerných špičkách viac. Autobusová zastávka SAD je v bezprostrednej blízkosti nehnuteľnosti. Dopravnú situáciu a lepšiu dostupnosť do BA zlepšila rýchlostná komunikácia R7 smer Bratislava Prievoz, zjazd 2,5km od nehnuteľnosti.


ODPORÚČANIE MAKLÉRA
Kúpa tohto jedinečného, komfortného, dispozične výborne riešeného domu je teraz úžasnou príležitosťou. Jeho hodnota na znaleckom posudku z 5/2022 je stanovená na 678.000,-EUR. Jeho kúpna cena je teraz podstatne nižšia. Tento dom poskytuje aj napriek svojim veľkým rozmerom na bývanie príjemné, útulné prostredie s veľkým množstvom priamych slnečných lúčov - ráno Vás pozdraví vychádzajúce slnko cez veľké okná kuchyne, počas dňa sa môžete slniť v závetrí terasy, cez ktorú vchádzate do hlavnej obývačky a príjemné posedenie poskytne aj zadná terasa, na ktorej môžete stráviť nádherné večery pri miernom zapadajúcom slniečku. Možností na život poskytuje tento krásny dom naozaj mnoho. Príďte sa presvedčiť.


Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie RK a poplatkov súvisiacich s prevodom nehnuteľnosti. Poskytujeme kompletný servis (vyhotovenie potrebných zmlúv právnikom, vklad do katastra nehnuteľností,...), bezplatnú konzultáciu s hypotekárnym špecialistom a tiež bezplatné vybavenie optimálneho hypotekárneho financovania.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie