Predaj bytu (2 izbový) 44 m2, Bratislava - Vrakuňa

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
120 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 44 m²
Realitný maklér:
Jana Osuská
0904 428 824

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 2-izbový byt Bratislava - Vrakuňa, na Čiližskej ulici.

Byt sa nachádza na 7/7 poschodí bytového dumu s výťahom. Úžitková plocha bytu 43,42 m2. Orientácia bytu východ - západ.

Náklady mesačne 120,- EUR

STAV:

Bytovka je zateplená, vymenená strecha, výťah, elektroinštalácia, rozvody ústredného kúrenia, stúpačky v bytoch, elektrický vrátnik na čip, plastové okná so žalúziami, UPC internet + TV. Realizácia r.2016. Kúpeľňa rekonštruovaná v r.2018. Príjemní susedia.
Byt možno využiť pre začínajúcu rodinku, študentov alebo manželský pár.

DISPOZÍCIA:

Byt je zaujímavo dispozične riešený. Vstupnou chodbou sa dostaneme do murovanej kúpeľne s vaňou a toaletou, vľavo do kuchyne s jedálenskou časťou, ktorej príslušenstvo tvorí kuchynská linka, plynová rúra, chladnička s mrazničkou. Ďalej vstupujeme do obývačky, ktorá je rozdelená na dennú a nočnú časť a vpravo bytovej jednotky sa nachádza menšia samostatná detská izba. K bytu prináleží aj pivničná kobka.

Bytový dom je umiestnený v lokalite, v ktorej sa dá ľahko parkovať. V blízkosti domu sa nachádza autobusová zástavka, železničná stanica, škola, škôlka, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, Tesco, Billa, Kaufland, Lidl, reštaurácia, park, detské ihriská a kompletná občianska vybavenosť.

TURISTIKA:

V blízkosti sa nachádza Vrakunský Lesopark a Malý Dunaj, kde si prídu na svoje športovci, ako aj ľudia obľubujúci prechádzky na čerstvom vzduchu, možnosť cyklistiky, kajakovania alebo rybolovu. Môžete navštíviť Gešajovský maják, alebo Rozhľadňu Hniezdo. Vrakuňa ponúka mestské, ale kľudné prostredie s komunitným priestorom, ktorý môžete plne využívať. Uskutočňujú sa tu aj tradičné hody, historický festival v lesoparku a letné divadielka.

FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:

- kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy
- preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
- kompletný právny servis
- vklady do katastra
- prepis všetkých energií
- poradenstvo pri financovaní, predaji aj prenájme

Teším sa na obhliadku s Vami !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie