Predaj chaty 31 m2, Bratislava - Petržalka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
250 000 €
Realitný maklér:
Martina Bojnanská
+421 908 107 107

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj chatu so záhradou v chatovej oblasti pri jazere Malý Draždiak, len kúštek od sídliska Zrkadlový háj (oproti TECHNOPOLU).

Chata má zastavanú plochu 31 m2 a je čiastočne podpivničená. Je v pôvodnom stave a aktuálne sa využíva skôr na uskladnenie vecí. Je súčasťou veľkého pozemku s dvoma chatami. Momentálne je bez stredového oplotenia, nakoľko je vo vlastníctve majiteľa susednej chaty, ktorý využíva celý pozemok. Po vybudovaní stredového oplotenia a dobudovaní brány vznikne samostatný pozemok s chatou, tak ako to bolo pôvodne v minulosti. Majitelia kúpili pôvodne jednu chatu so záhradou a k nej prikúpili aj túto chatu so záhradou a zrušili stredové oplotenie. Vznikol tak pozemok o rozlohe 919 m2 s dvoma chatami na pozemku.
Nehnuteľnosť je možné kúpiť aj ako celok.

Dispozičné riešenie: vstupná chodbička (v ktorej bol pôvodne kuchynský kútik) a dve menšie izby.

Rozloha: 31 m2

Pozemok: 461 m2

Orientácia: J/Z

Kúrenie: kachle

Chata je napojená na elektrinu, inak je nevybavená. Je murovaná, čiastočne podpivničená a je postavená okolo rokov 1975 – 1980. Na pozemku sa nachádza studňa.

Nehnuteľnosť sa nachádza len kúsok od civilizácie, i napriek tomu uprostred prírody. Z jednej strany ju obklopuje les, z druhej je jazero Malý Draždiak. Zo sídliska je vzdialená cca 650 m a na autobusovú zástavku je to cca 1 km po asfaltovej prístupovej ceste.

Väčšina chát v okolí sa premenila na celoročne obývateľné rekreačné domy a sú trvale obývané.

Lokalita je tichá, kľudná a plná zelene. Je vhodná pre rodiny s deťmi, ale aj pre kohokoľvek, kto chce uprostred mesta nájsť malú oázu kľudu a pokoja.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie