Predaj chaty 65 m2, Bratislava - Petržalka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
299 000 €
Realitný maklér:
Martina Bojnanská
+421 908 107 107

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj chatu so záhradou v chatovej oblasti pri jazere Malý Draždiak, len kúsok od sídliska Zrkadlový háj (oproti TECHNOPOLU).

Chata má zastavanú plochu 65 m2 a je čiastočne zrekonštruovaná. Taktiež je čiastočne podpivničená. V pivnici sa nachádza bojler na ohrev vody a vodáreň. Je napojená na elektrinu a vodu zo studne. Odpad je riešený žumpou.

Dispozičné riešenie: vstupná otvorená veranda, kuchynský kútik, obývačka, spálňa, kúpeľňa so sprchou a WC. V chate sa nachádza aj malá miestnosť s práčkou.

Kúrenie je zabezpečené kachľami, prípadne sú k dispozícii elektrické radiátory.

Chata je plne funkčná a ihneď celoročne obývateľná.

Rozloha: 65 m2 + pivnica

Pozemok: 458 m2

Orientácia: J/Z

Kúrenie: kachle a elektrické radiátory

Inžinierske siete: elektrina, voda zo studne, žumpa

Chata je murovaná, čiastočne podpivničená a je postavená okolo rokov 1975 – 1980.

Je súčasťou veľkého pozemku s dvoma chatami. Momentálne je bez stredového oplotenia, nakoľko je vo vlastníctve majiteľa susednej chaty, ktorý využíva celý pozemok. Po vybudovaní stredového oplotenia vznikne samostatný pozemok s chatou, tak ako to bolo pôvodne v minulosti. Majitelia kúpili pôvodne túto chatu so záhradou a k nej prikúpili aj vedľajšiu chatu so záhradou a zrušili stredové oplotenie. Vznikol tak pozemok o rozlohe 919 m2 s dvoma chatami na pozemku. Vedľajšia chata sa momentálne využíva skôr na uskladnenie vecí.

Nehnuteľnosť je možné kúpiť aj ako celok.

Nehnuteľnosť sa nachádza len kúsok od civilizácie, i napriek tomu uprostred prírody. Z jednej strany ju obklopuje les, z druhej je jazero Malý Draždiak. Zo sídliska je vzdialená cca 650 m a na autobusovú zástavku je to cca 1 km po asfaltovej prístupovej ceste.

Všade v okolí sa postupne menia pôvodné chaty na rekreačné domy s celoročným trvalým bývaním.

Lokalita je tichá, kľudná a plná zelene. Je vhodná pre rodiny s deťmi, ale aj pre kohokoľvek, kto chce uprostred mesta nájsť malú oázu kľudu a pokoja.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie