Predaj domu 320 m2, Dubová

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
290 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Pezinok
Obec: Dubová
Realitný maklér:
Andrea Klučková
0918 633 137

Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom s príjemnou atmosférou, s pozemkom o výmere 1926m2. Rodinný dom sa nachádza v obci Dubová, v centrálnej časti obce na rohu ulíc Hlavná a Družstevná. Dom je čiastočne podpivničený, s obytným podkrovím a terasou.

Dispozícia a popis domu:
Dom bol daný do užívania v roku 1972. Je postavený z tehál hrúbky 400mm, základy sú betónové, strecha valbová s krytinou z pálenej škridly.
Dom má ústredné teplovodné vykurovanie, je možné využiť dva zdroje tepla - plynový kotol/ kotol na tuhé palivo(drevo). Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler.

Zastavaná plocha: 150m2
Úžitková plocha 250m2

1.Nadzemné podlažie: z predsiene sa vchádza do chodby, z chodby sa vstupuje do kúpeľne s wc, obývacej izby prechodnej do spálne, ďalšej spálne a kuchyne s jedálňou a komorou. Z kuchyne sa vstupuje do druhej kúpeľne/práčovne.
Prvé nadzemné podlažie bolo čiastočne rekonštruované v priebehu rokov 2000-2013 : vymenená kuchynská linka, kompletná rekonštrukcia kúpeľne, laminátová podlaha na chodbe a kuchyni, dlažba v predsieni, výmena okien a vstupných dverí za plastové, hliníkové vonkajšie žalúzie.
Podkrovie: chodba, veľká spálňa priechodná do menšej spálne, šatník, terasa.
Podkrovie je v pôvodnom stave okrem výmeny okna vo veľkej spálni
1.podzemné podlažie: kotolňa s plynovým kotlom a tiež kotlom na tuhé palivo, pivnica, sklad.


Za domom sa nachádza pôvodný rodinný dom postavený v roku 1920. Pôvodný dom pozostáva z predsiene, kuchyne, obývacej izby, kúpeľne s wc, ďalšej kuchyne s komorou. Druhá kuchyňa je prístupná aj priamo z dvora. Dom je nepodpivničený. Zastavaná plocha je 90m2. Dom je postavený z tehly hrúbky 500mm, základy sú betónové, strecha je sedlová z pálenej škridly.

Pozemok je o výmere 1926m2 je slnečný, rovinatý, oplotený, s vysadenými ovocnými stromami.
Na pozemku sa nachádzajú ďalšie stavby:
-Garáž so skladovým priestorom, zastavaná plocha 54m2
-Hospodársky prístrešok, zastavaná plocha 69m2
-Altánok

Dom je napojený na všetky inžinierske siete: vodovod, plynovod, elektrické vedenie, kanalizácia
Na pozemku sa tiež nachádza vrtaná studňa s čerpadlom.

Nehnuteľnosť je možné využiť na dvojgeneračné bývanie, pozemok má taktiež investičný potenciál, prípadne je možné nehnuteľnosť využiť na rôzne podnikateľské účely.

LOKALITA:
Dom sa nachádza v centrálnej časti obce, lokalita je veľmi príjemná na bývanie v bezprostrednej blízkosti prírody, na úpätí Malých Karpát. V obci Dubová sa nachádzajú potraviny, autobusová zastávka, ZŠ, MŠ, kostol, obecný úrad, pohostinstvo, pizzeria, pošta, futbalové ihrisko, záhradné centrum, kvetinárstvo.. Vzdialenosť od Bratislavy – 30km, Pezinka – 12km, Trnavy – 25km. Lyžiarske stredisko Zochova chata je vzdialené 8km, hrad Červený kameň – 6 km. Okolitá príroda je vhodná na turistiku, cykloturistiku.

Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou voľná.


Pre viac informácií volajte na číslo makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie