Vidiecky dom -chalupa s poz.2291 m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária BALAŽI s.r.o., ktorá má celkovo 232 realitných ponúk.
BALAŽI s.r.o.
83 500 €
Typ: rodinný dom
Okres: Prievidza
Obec: Oslany
Plocha: 2291 m²
Plocha pozemku: 1734 m²
Plocha zastavaná: 557 m²
Realitný maklér:
0907 682 191
Ľuboš Franc
franc@balazi.sk

Dávame do pozornosti predaj domu v pôvodnom stave, vhodný aj ako chalupa pre ľudí čo hľadajú pokoj v tichej obci v blízkosti hôr a lesov. Dispozične sa skladá so vstupnej chodby, izby, kúpeľne, komory, kuchyne a obývačky. komu by bolo treba ďaľšie miestnosti tak súčasťou predaja v cene je aj ďalší dom kde toto miesto nájdete ktoré Vám momentálne poslúži ako sklad . Dom je vhodný aj na okamžité nenáročné bývanie a pre náročnejších ktorý sa neboja vysúkať rukávy bude potrebné zveľadiť dom rekonštrukciou podľa vlastných predstáv a fantázie. Za domom je veľká záhrada s rozlohou 17 árov. Záhrada je vhodná aj ako nový stavebný pozemok s vlastným oddeleným prístupom po asfaltovej ceste. Dom sa nachádza v blízkosti centra v tichej lokalite.
Wikipédia: Obec sa nachádza v južnej časti okresu Prievidza, v mieste styku Hornonitrianskej kotliny a pohorí Vtáčnik a Tribeč. Stredom prechádza cesta I/64 z Prievidze na Nitru, západne od obce aj železničná trať Nové Zámky – Prievidza. Z východne situovaných hôr tečie obcou Osliansky potok, ktorý sa vlieva do Nitry. V blízkosti termálne kúpele Chalmová, Malé Bielice, Bojnický zámok, cyklotrasy, turistické chodníky..

V cene je zahrnutá aj možnosť využitia bezplatnej ponuka financovania prostredníctvom úveru.
Viac informácií na stránke realitnej kancelárie, na tel. čísle realitného makléra:0907 682 191

ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - súdnoznalecký posudok - geodetické služby - profesionálny prístup

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie