Prenájom bytu (3 izbový) 100 m2, Bratislava - Staré Mesto

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
800 € za mesiac / Prenajaté
Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 100 m²
Realitný maklér:
Lýdia Lipovská
0905 591 994

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na prenájom výnimočný, staromestský 3-izbový byt na Koreničovej ulici, priamo pod Bratislavským hradom.

DISPOZÍCIA
Z dispozície aspoň stručne:
Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza z ulice na prízemí 4-poschodového bytového domu, balkón je však v úrovni prvého poschodia do dvora.
Byt má kráľovskú výmenu 100m2. Vysoké stropy umocňujú atmosféru a priestor tohto staromestského štýlu.
Všetky 3 izby - alebo ich môžeme volať aj komnaty, sú samostatné. :)
Kuchyňa je priestranná a samozrejme neočakávajte žiadnu bielu lesklú linku. Celý interiér je ladený tak, aby dotváral atmosféru tohto čarovného priestoru.
Romantický balkónik je prístupný z kuchyne - čiže celý byt po varení rýchlo prevetráte. Navyše je otočený do uzavretého dvora, takže vychutnávať si kávičku v tichosti a súkromí môžete bez obmedzení.

Jediný maličký rozdiel medzi skutočným staromestským bytom s pôvodnými obyvateľmi je v tom, že byt prešiel pred niekoľkými rokmi kompletnou rekonštrukciou. V kuchyni a kúpeľni je podlahové kúrenie, izby sú vybavené radiátormi a byt disponuje vlastným kotlom.


LOKALITA
Milovníci prechádzok po starých uličkách Bratislavy si určite prídu na svoje, pretože Koreničova ulica je jednou z najatraktívnejších staromestských ulíc. Je veľmi známou a vyhľadávanou lokalitou, nakoľko sa nachádza priamo pod Bratislavským hradom a len pár krokov od Palisád.
Príjemné prostredie dopĺňa kompletná občianska vybavenosť, ktorá poskytuje miestnym obyvateľom atraktívne mestské bývanie. Zastávka MHD je taktiež v pešej vzdialenosti a dostanete sa ňou kamkoľvek potrebujete.
Aby sme vás utvrdili v tom, že táto nehnuteľnosť v srdci Bratislavy je skutočne výnimočná, nahliadnite pred samotnou návštevou do fotogalérie.

CENA
Cena mesačného nájmu je 990 EUR vrátane energií. Po podpise nájomnej zmluvy sa platí nájomné za prvý mesiac (990 Eur), vrátny depozit (990 EUR) a provízia RK za sprostredkovanie obchodu.

Byt je vhodný ideálne pre nefajčiarov.

Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať, rada si s Vami nájdem vyhovujúci termín a túto nehnuteľnosť Vám osobne predstavím.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie