3 izbový byt v projekte Hajpark 2 na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
259 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Ing. Mário Révay
revay-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt v projekte Hajpark 2 v Bratislave, Petržalke na Kutlíkovej ulici. Projekt je starý iba 5 rokov. Byt sa nachádza v severnej časti komplexu na treťom nadzemnom podlaží, má okná na dve strany (S/J).
Cena 259 000 EUR (iba byt)Cena 298 000 EUR (spolu za byt, parkovacie státie a kobku)
Unikátne komunitné bývanie v srdci petržalky.Nízke prevádzkové náklady.Vo vnútrobloku sa nachádza škôlka. Vhodné pre mamičku s dieťaťom alebo mladý pár / rodinu, prípadne na prenajímanie.Ide o žiadanú lokalitu na okraji lesa s dobrými príležitosťami na športové aktivity (veľký školský areál a blízkosť hrádze).
Byt bez lodžie má podlahovú plochu 62m2, lodžia 4,5m2. Spolu s bytom sa predáva aj parkovacie státie v podzemnej garáži 12,25m2 a kobka o veľkosti 3,2m2.
Byt sa predáva v stave štandardu. Dispozície bytu sú nasledovné: predsieň, naľavo samostatné WC, napravo kúpeľňa s oknom, spálňa 13,2m2, spojená kuchyňa s obývačkou, malá detská izba 8m2 so samostatným vstupom na lodžiu, lodžia.
Spolu s bytom sa predávajú aj vlastnícke práva na priľahlých pozemkoch a nebytových priestoroch. Vlastník bytu má právo využívať oba veľké vnútorné parky. Parky poskytujú možnosti relaxu, posedenie pri jazierku, pestovanie vo vyvýšených záhonoch ako aj možnosti grilovania. Pre deti sú k dispozícii preliezky, veľká šmykľavka v lesnom kútiku.
K dispozícii je aj veľká spoločenská miestnosť kde sa konajú rôzne oslavy, športové aktivity ako joga a tai či, pre deti športové (ping pong) a iné turnaje, premietanie hokejových a futbalových zápasov pre dospelých, atď.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie