Predaj bytu (4 izbový) 141 m2, Bratislava - Vrakuňa

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
299 900 €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 141 m²
Realitný maklér:
Michal Krížik
+421 917 628 930

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový byt s terasou a záhradou, ktorý je súčasťou dvojdomu na adrese Hradská 130 vo Vrakuni.

Nehnuteľnosť ktorú Vám ponúkam sa nachádza v srdci mestskej časti Vrakuňa na Hradskej ul. č. 130. Jedná sa o rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami. K bytu prislúcha terasa, vlastná záhrada a 2 parkovacie miesta.


ZÁKLADNÉ ÚDAJE
- 4 izbový, dvojpodlažný byt s dvoma kúpeľňami, komorou, šatníkom a terasou
- celková užitková plocha bytu: 122 m2 + 19 m2 terasa
- zastavaná plocha bytu: 83 m2
- celková výmera pozemku: 281 m2 vrátane podielu na prístupovej ceste
- dva parkovacie miesta
- uzavretý areál, len pre obyvateľov Hradskej 130


DISPOZÍCIA
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, veľká obývacia izba s výstupom na terasu, kuchyňa a komora. Na poschodí sú tri samostatné izby, chodba, šatník, veľká kúpeľňa s toaletou.


PREVEDENIE
Rodinný dom sa skladá z dvoch bytových jednotiek. Postavený je z tehly pričom nosné priečky majú hrúbku 30cm a nenosné 15cm. Byty oddeľuje dvojitý múr o hrúbke 2x25cm a protihluková izolácia. Prízemie od podlažia rozdeľuje železobetónovy strop a celá stavba je zakrytá rovnou strechou.

Teplo v byte zabezpečuje elektrický kotol Protherm so zásobníkom vody a podlahové kúrenie v celom dome. 5 komorové plastové okná Salamander majú predprípravu na vonkajšie žaluzie. Prízemie bytu je klimatizované.


INTERIÉR
Byt sa predáva v stave holobytu. Po dohodne s majiteľom je možné byt dokončiť podľa predstáv.


EXTERIÉR
Prístupová cesta vrátane parkoviska a chodníka vedúceho ku dverám bytu je vydláždená zámkovou dlažbou. Na záhradu je vyvedená voda a predpríprava na závlahu. Pozemok okolo domu je oplotený betónovým plotom. Vstup do areálu Hradská 130 je cez hliníkovú posúvnu bránu na ovládanie.


LOKALITA
Hradská 130 sa nachádza v srdci Vrakune. Bývanie v tejto lokalite je veľmi praktické a kľudné. Všetko čo potrebujete pre spokojný život je v pešej dostupnosti od domu. Len pár metrov sa nachádza zastávka MHD - Estónska, pár minút chôdze materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, pešia zóna s kompletnou občianskou vybavenosťou a službami (pošta, banka, potraviny, drogéria, posiľňovňa, reštaurácia, kaviareň, lekáreň..), TESCO, LIDL, BILLA. Milovníci aktívneho oddychu a mamičky s deťmi ocenia Vrakunský lesík a hrádzu ku ktorej to máte od domu doslova na skok - cca 500m. Vďaka novovybudovanému obchvatu je napojenie na diaľnicu D1, D2 či cesta do centra mesta veľmi jednoduchá a rýchla.


CENA
Cena bytu v štádiu holobytu je 299 900,- EUR vrátane dvoch parkovacích miest.


Ak Vás ponuka zaujala a radi by ste si dohodli obhliadku stačí nás kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie