Na predaj polyfunkčná budova v centre mesta na podnikanie alebo na bývanie v centre mesta Rimavská Sobota

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
dohodou
Typ: nezaradený priestor
Okres: Rimavská Sobota
Obec: Rimavská Sobota
Plocha: 250 m²
Realitný maklér:
0949 230 987
Ing. Gyula Illés
illes-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj zaujímavú polyfunkčnú budovu na lukratívnom mieste v centre mesta Rimavská Sobota. Trojpodlažná budova s povalou je na zastavanej ploche parcely s rozlohou 64m2. Celková úžitková plocha budovy je cca 250 m2. Na prízemí sa nachádza garáž a samostatný obchodný priestor s vlastnou veľkou sociálnou miestnosťou (jej časť sa dá využiť aj na skladové účely) a so samostatným meraním spotreby plynu na vykurovanie plynovou gamatkou. V prípade potreby aj garážová časť sa dá použiť ako miestnosť na podnikanie či obchod. Obidve prízemné miestnosti majú rozlohu spolu cca 42m2. Na 1.poschodí okrem schodištia a plynovej kotolne sa nachádza priestranná miestnosť o rozlohe 42m2, ktorá sa dá použiť ako obchod (v súčasnosti), alebo miestnosť na podnikanie, prípadne pri využití budovy na bývanie, ako veľká hala – obývačka. Na 2.poschodí sú miestnosti predovšetkým určené na bývanie (spálňa s terasou, detská izba, veľká kuchyňa so špajzou, kúpeľňa so sprchovým kútom a chodba), ktoré sa ale dajú využiť aj na podnikanie, ako kancelárie či miestnosti na služby alebo skladovanie. Z chodby tohto podlažia sú veľmi praktické, skryté schody na povalu, ktorá má úžitkovú plochu cca 60 m2, s drevenou podlahou, a je ideálna na skladovanie či archivovanie. Prvé a druhé poschodie budovy je vykurované podlahovým kúrením z plynového kotla. Budova má iba 23 rokov. Má rôzne možnosti využitia: na podnikanie alebo na bývanie, prípadne na mix týchto činností, ale je vhodná aj na dlhodobé investičné účely formou prenájmu jednotlivých priestorov. V tesnej blízkosti sú banky a kaviareň, ale aj celá pešia zóna a centrum mesta s plnou občianskou vybavenosťou.

Cena polyfunkčnej budovy je dohodou.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie