Predaj chaty 130 m2, Nitrianske Rudno

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
180 000 €
Realitný maklér:
Anna Plesnivá
0918 816 782

Nádherné prostredie obkolesené Strážovskými vrchmi, pohorím Magury a Rokoša, čarokrásny výhľad na priehradu, slnečný rovinatý pozemok, božský kľud a v neposlednom rade murovaný rekreačný dom, do ktorého si stačí priniesť len osobné veci a môžete začať užívať...

Všetky tieto benefity v sebe ukrýva nová ponuka v našej realitnej kancelárii – celoročne obývateľný rekreačný dom, nachádzajúci sa len pár metrov od vodnej priehrady vo vyhľadávanej turistickej oblasti Nitrianske Rudno.
Dom sa nachádza sa pozemku s rozlohou 342 m2, zastavaná plocha činí cca. 55 m2, a na jeho 3 podlažiach nájdete dostatok miesta a súkromia pre všetkých členov Vašej rodiny.
Stavba bola postavená v roku 1986 z pórobetónu. V roku 2008 bola realizovaná nadstavba 2.podlažia a takisto bola zateplená fasáda.
Rekreačný dom má plastové okná, na sedlovej streche je drevený krov a asfaltový šindeľ.
Je pripojený na inžinierske siete – voda, elektrina ( medené rozvody), a veľkým, pri rekreačných domoch netradičným bonusom je vykurovanie plynom a takisto veľkou výhodou je aj zvedenie odpadu do kanalizácie.
Teplá voda je zabezpečená pomocou plynového prietokového ohrievača.

Na prízemí nájdeme veľkú dieľňu, ako stvorenú pre domáceho kutila, práčovňu, a aj niečo pre fajnšmekrov – útulnú vinárničku s krbom, ako stvorenú pre príjemné posedenie s priateľmi pri pohári dobrého vínka nielen počas horúcich letných dní.
Na prvom podlaží je hlavný vstup do domu, z ktorého sa dostaneme do menšej haly s jedálenským kútom, odkiaľ je prístup do obývačky, spálne, kuchynského kúta a do kúpeľne s WC. Z balkóna v obývačke sa môžeme kochať pohľadom na hladinu priehrady, alebo priľahlé kopce.
Drevenými schodmi, umocňujúcimi kolorit rekreačného domu uprostred prírody sa dostaneme na druhé podlažie, kde opäť nájdeme kuchynský kút prepojený s jedálenským kútom, obývačku, dve menšie spálne a kúpeľňu s WC. A opäť si z balkóna v obývačke môžeme vychutnávať úchvatný výhľad na nádhernú okolitú prírodu a upokojujúci pohľad na priehradu.
Záhrada okolo domu je už na prvý pohľad udržiavaná jej starostlivou majiteľkou, sú tu vysadené rôzne kvety a okrasné dreviny.
V prednej časti pozemku sa nachádza veľkorysý drevený altánok, ktorý Vás očarí už na prvý pohľad, a v ktorom budete radi tráviť čas pri káve alebo drinku či už sami, alebo s Vašou návštevou.

V obci Nitrianske Rudno nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Okresné mesto Prievidza je vzdialené 14 km, známe kúpeľné mesto Bojnice 11 km.

Ponuka je vhodná pre akčných zamestnaných ľudí, ktorí hľadajú miesto pre svoj víkendový, resp, prázdninový pobyt, spojený s rôznymi športovými aktivitami, ktoré toto miesto ponúka, ale aj pre tých, ktorí túžia celoročne žiť v tichu, spätí s prírodou.

Dom sa predáva zariadený, je vhodný aj ako investícia, vďaka svojmu situovaniu v rekreačnej oblasti je totiž ideálnym aj pre podnikanie v oblasti cestovného ruchu na prenajímanie cez airbnb, booking a pod.

Príďte si pozrieť toto malebné miesto, a presvedčte sa sami o tom, že táto nehnuteľnosť si Vás podmaní už na prvý pohľad.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie