Predaj chaty 30 m2, Dolný Kubín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
38 900 €
Realitný maklér:
Martin Škvarka
0910909730

Hľadáte chatu v súkromí v chatárskej oblasti a tichou lokalitou v prírode? Tak už neskrolujte, máme pre Vás riešenie. Rekreačná chata si hľadá nového majiteľa, ktorý má vzťah k prírode.

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj chatu v Dolnom Kubíne, časť Bysterec so súpisným číslom.
ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: k.u. Dolný Kubín Dispozícia: dvojpodlažná + pivnica Pozemok: 1090 m2 Stavebný materiál: drevo, kameň Okná: drevené Pivnica: nie Dreváreň: áno Voda: áno, Elektrika: možnosť pripojiť, Vonkajší gril: áno

DISPOZÍCIA PRÍZEMIA: kuchyňa so spoločenskou miestnosťou
DISPOZÍCIA POSCHODIA: izba určená na nočnú časť (pre max 4 osoby)

POPIS CHATY: Chata svojou veľkosťou a dispozičným riešením ponúka možnosti ubytovania nielen pre 2-člennú rodinu. Nehnuteľnosť prešla rekonštrukciou a pôsobí veľmi útulne. Dominantou chaty je výborná poloha s výhľadom na Choč a Malú Fatru. Na poschodí je lôžková časť pre odpočinok.

POPIS POZEMKU: Chata je postavená na pozemku o veľkosti 1060 m2, v osobnom vlastníctve. Na pozemku stojí aj samostatná dreváreň a pahreba, kde si tak môžete vychutnať celoročnú atmosféru opekania a grilovania. Prístup je možný autom po asfaltovej spevnenej ceste a cca 250 m peši.

INŽINIERSKE SIETE: úžitková voda, suché WC. POPIS OKOLIA: Chata sa nachádza na tichom mieste v nádhernej prírode, priamo pri meste, čo jej dáva výnimočnú polohu vzhľadom na široké možnosti využitia. Lokalita, v ktorej sa chata nachádza nám ponúka široké možnosti pre milovníkov turistiky, zimných športov.

CENA: dohodou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie