TOP! Tehlový rodinný dom na predaj v obci Veľké Lovce !

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
66 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Veľké Lovce
Plocha: 140 m²
Realitný maklér:
0902 442 125
Ing. Štefan Ölvecký
olvecky-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj dobrý rodinný dom v obci Veľké Lovce, 21 km od okresného mesta Nové Zámky, 9 km od termálneho kúpaliska Podhájska a patrí do mikroregiónu Termál. Dom bol postavený v roku 1963 z pálenej tehly, má sedlovú strechu, krytina škridla, nové pozinkované odkvapové žľaby a zvody, chodníky a nádvorie zámková dlažba, v celom dome sú plastové okná a plastové vchodové dvere. Pozostáva zo vstupnej chodby tvaru L, z ktorej sa prechádza do 4 samostatných spální, špajze, kúpelky, a z jednej spálne sa prechádza do priestoru, kde bola kuchyňa so samostatným východom na dvor, kde je funkčný komín na tuhé palivo. Je napojený na IS : obecná voda, elektrika, plyn. Dom je postavený na terasovom pozemku do svahu o výmere 1014 m2, kde v záhrade je postavená murovaná chatka a ovocné stromy. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom a ohrevom vody do radiátorov, teplá voda je zabezpečená elektrickým bojlerom. Podlahy v celom dome sú upravené betónovým poterom. Dom je suchý, dobre odvodnený, ihneď obývateľný, siete sú aktívne. Obec Veľké Lovce má 1910 obyvateľov, dobrú občiansku vybavenosť, poskytuje dostatok kultúry a športových aktivít a okolie Mariánska čeľaď poskytuje dostatok pobytu v prírode. Cena nehnuteľnosti je 66 000 €. Bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: 0902 442 125, Viber, Whats App, email: olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie