Predaj domu 104 m2, Most pri Bratislave

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
345 000 €
Realitný maklér:
Zuzana Zubek
0948 318 708

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 4izbový rodinný dom v obci Most pri Bratislave, časť Studené, ktorý spĺňa definíciu prívlastku rodinný.

Ihneď pripravený pre nových majiteľov so zastavanou plochou 122,25m2 osadený na pozemku s výmerou 615m2, so štyrmi parkovacími miestami a prístavbou. Nachádza sa len 3km východne od Bratislavy a k odľahčeniu premávky, ako aj komfortu a rýchlosti dopravy do Bratislavy prispel projekt obchvatu D4R7.

Ručne kovaná brána Vás uvedie na pozemok, kde sa nachádza rodinný dom, štyri parkovacie miesta, záhrada s výsadbou, príjemné posedenie na terase a prístavba - kôlňa.
Rodinný dom je umiestnený v časti Studené – v nízko frekventovanej ulici, čo zabezpečuje pokoj a bezpečné prostredie pre rodinu s deťmi.

Technické parametre:
Pri výstavbe tohto rodinného domu sa použili materiály: nosným stavebným prvkom je izolačná tehla s hrúbkou 300mm, ktorá je na obvodovom plášti domu zateplená kontaktným polystyrénom o hrúbke ďalších 120mm. Krytina strechy je betónová, značky Bramac, pričom na streche môžete pozorovať vývod komína z krbu, ktorý sa v dome nachádza a rovnako podkrovný priestor. Ten je prístupný cez sklápacie schodíky a môže slúžiť ako ďalší praktický skladovací priestor.

Vykurovanie domu je realizované technológiou plynového kotla. mediátorom tepla je podlaha, pričom rozvody v nej dokážu priestor v zimnom období rovnomerne vykurovať. Dom disponuje aj dokurovacím systémom, ktorý oceníte v prechodných obdobiach na jar a na jeseň. Obývacej izbe totiž dominuje krb, ktorý plní funkciu vykurovania.

Teplo v dome udržujú plastové okná s izolačným dvojsklom. V izbách a kuchyni sú podporené žalúziami.
Stavba je taktiež zabezpečená bezpečnostným systémom.

Murované oplotenie, kovaná brána na diaľkové ovládanie, chodníčky a zámková dlažba sú súčasťou príjemného dojmu.
ZP: 122,25m2
ÚP: 104,25m2
Terasa: 18m2

Na záver spomenieme kompletnú výbavu inžinierskych sietí voda, kanalizácia, elektrina.

Dispozícia:
Po vstupe do domu sa na chodbe nachádza samostatná toaleta, technická miestnosť. Obývačka spojená s kuchyňou s komorou, s východom na prestrešenú terasu a so vstupom na chodbu do nočnej časti s troma izbami a s kúpeľnou so sprchovým kútom a toaletou

Pozemok a záhrada:
Na záhradkárčenie, či relax Vám po odrátaní zastavanej plochy (150m2) ostáva až 465m2. Záhrada je prípade tejto ponuky kompletne založená, čiastočne už aj odrastená, pričom o závlahu sa stará automatický zavlažovací systém. Vychutnávať pokoj satelitnej obce a slnečné lúče si môžete na vydláždenej prestrešenej terase.
Na údržbu záhrady je treba veľa náradia, ktoré je nutné uskladniť, na čo slúži drevená kôlňa.

Dohodnite si obhliadku tohto jedinečného domu na pokojnej ulici s realitným maklérom ponuky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie