Predaj bytu (1 izbový) 36 m2, Bratislava - Staré Mesto

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
147 000 €
Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 36 m²
Realitný maklér:
Dominik Čačo
0915 721 104

Realitná kancelária REMAX Vám ponúka na predaj 1 izb. byt s krásnym výhľadom, naviac v tichej lokalite v širšom centre Starého Mesta v Bratislave. Byt s podlahovou plochou 30 m2 sa nachádza na 5., z celkovo 8. poschodí vo výbornej lokalite na ul. Na Hrebienku, neďaleko Horského parku. Na priestrannej loggii, ktorá je pozdĺž celého bytu o výmere 6 m2 si vychutnáte jedinečný a ničím nerušený výhľad na Mlynskú dolinu, Karlovu Ves, Dlhé diely a Dunaj. Byt je orientovaný na juhozápad, je presvetlený a príjemne hrejivý.

Byt je dispozične výborne a prakticky riešený a podlahová plocha bytu je využitá na maximum - zo vstupnej predsiene sa vchádza do obývacej izby a kúpeľne. Kúpeľňa so sprchovým kútom je spojená s WC. Vo vstupnej predsieni Vás okamžite upútajú na mieru vstavané skrine s množstvom úložného priestoru. Týmto jedinečným riešením sa ušetrilo miesto v byte, takže nie je potrebný žiadny ďalší úložný priestor v obývacej izbe. Z obývacej izby sa vchádza do malej, no o to viac praktickej kuchyne a na loggiu. K bytu neprislúcha pivnica.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2011 – na ohrev vody sa používa elektrický bojler, plávajúce podlahy v predsieni a v kuchyni, dlažba na loggii. Kúpeľňa bola rekonštruovaná v roku 2020. Loggia bola zateplená v roku 2013, kedy bola opravená aj atika. V obývacej izbe sú pravé dubové parkety v klasickom „stromčekovom vzore“, ktoré sú prebrúsené.
Obytný dom je postavený z tehly a bol skolaudovaný a daný do užívania v roku 1969. V obytnom dome je výťah, hydroizolácia na streche, v dome zatiaľ neboli menené stúpačky. Bytový dom má vykurovanie vlastnú plynovú kotolňu.

Mesačné náklady sú na úrovni rovných 133,-€ za správu, FO a pod. a 25,-€ zálohové platby za elektrickú energiu.
V okolí je kompletná občianska vybavenosť, školy a škôlky, zastávky MHD, reštaurácie, obchody a pod.

Cena: 147 000 eur
vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.

Kontakt: Ing. Dominik Čačo, 0915 721 104, dominik.caco@re-max.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie