RADO | Exkluzívne 3-izbový byt vo vyhľadávanej časti mesta Martin!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
109.000,- €
Typ: trojizbový byt
Okres: Martin
Obec: Martin
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj zaujímavý byt nachádzajúci sa v širšom centre mesta Martin! Cena 109 000 Eur s možnou dohodou!
Ak hľadáte dobre situovaný byt v zrekonštruovanom bytovom dome, táto ponuke je práve pre Vás! Trojizbový byt s výmerou 65 m2 sa nachádza na prvom poschodí bytového domu na Björnsonovej ulici. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má vymenené plastové okná, dvere, plávajúce podlahy, v kuchyni a kúpeľni je dlažba. Byt je orientovaný na severovýchod.
Byt je dispozične veľmi dobre riešený. Po vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere sa ocitnete v priestrannej chodbe (9m2), napravo nájdete obrovskú vstavanú skriňu, kde sa bez problémov zmestia všetky Vaše topánky a ešte mnoho iného. Vľavo sa nachádza samostatný šatník (2,1 m2), ktorý je možné využiť aj na zväčšenie susediacej kúpeľne(2,8 m2), ďalej máme samostatné WC a kuchyňu (8,6 m2). Veľkým plusom je špajza (2,7 m2) a tiež uzatvoriteľná lodžia (2,8 m2). Na pravej strane bytu nájdeme hlavnú spálňu (11,8 m2), veľkú obývaciu izbu (16,7 m2) a druhú menšiu spálňu (9,3 m2). Byt sa predáva kompletne zariadený, nový majiteľ určite ocení vstavané skrine v oboch spálňach. Byt je kúpou voľný a ihneď obývateľný. K bytu prislúcha pivnica. Celý byt aj s dispozičným riešením si môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=mJ2AA19eoSp
Bytový dom z roku 1985 je udržiavaný a prešiel významnou obnovou. Má vymenené okná a dvere v spoločných priestoroch, zateplenú fasádu, šikmú strechu. Obnovené sú aj oba vstupy do domu, doplnený elektronický vrátnik a oba veľké výťahy, nachádzajúce sa v bytovom dome. Zateplené boli stropy v pivničných priestoroch.
Poloha domu je výhodná k príjemnému bývaniu. V tesnej blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - detské ihrisko, školu, škôlku, obchodný dom s potravinami, obchodmi a službami, reštaurácie, zastávku MHD, športoviská, plaváreň a množstvo iného. Navyše do centra mesta sa pešo dostanete iba za 5 minút. Ponuka je vhodná na komfortné bývanie, ale aj ako investícia, keďže táto lokalita je vyhľadávaná aj študentmi.
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie