Predaj domu 160 m2, Gbely

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
215 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Gbely
Realitný maklér:
Nela Havelová
+421 905 443 776

Ponúkame na predaj 9-ročnú stavbu rodinného domu v meste Gbely, ktorý sa nachádza na ul. Lesná, v zástavbe rodinných domov.

Dom bol kolaudovaný pred 9 rokmi, je kompletne zariadený, dokončený, bez ďalších investícií a predáva sa tak, ako je vidieť na fotografiách (aj so všetkým zariadením a elektronikou).
Výmera pozemku je 333 m2, zastavaná plocha domu je 112 m2, úžitková plocha domu je 160 m2.

Dom je poschodový, bez podpivničenia, s prístreškom pre auto a parkovacím státím pre ďalšie 2 autá.

Aj keď je dom vrámci dvojdomu, je odhlučnený, technicky dokonale odizolovaný od vedľajšieho domu, takže súkromie je zaručené.
Vstup do domu je veľkorysý, priestranná chodbička je vybavená veľkou vstavanou skriňou a ešte je tam stále dostatok priestoru. Prízemie ďalej ponúka kuchyňu (komplet vybavená varnou doskou, elektrickou trúbou, vstavanou mikrovlnkou, americkou chladničkou s mrazničkou, vstupom do komore s oknom, kuchyňa tvorí otvorený koncept spolu s obývačkou. Na prízemí sa nachádza technická miestnosť – práčovňa (vybavená práčkou, sušičkou a regálmi), cez ktorú je východ na vonkajšiu krytú terasu. Taktiež je tu samostatná toaleta s umývadlom. Krásne nerezovo-sklenené schodisko vedie na prvé podlažie, kde sú 3 izby, šatník s oknom, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta.

Celý dom je nadštandardne dokončený – dlažby, odhlučnené steny, farebné stierky, nerez schodisko so sklom, výkonná klimatizačná jednotka pre celý dom, interiérové osvetlenia. Dvor je skôr využívaný ako oddychová zóna, je tam krytá terasa, priestor pre výrivku, posedenie, drevený záhradný domček, jazierko a prístrešok pre auto.

Mesačné náklady na dom predstavujú: 110,- Eur (mestská voda, elektrina, plyn, internet)
Ulica, kde sa dom nachádza, je situovaná pri lese, v obytnej zóne. Ak hľadáte krásne, tiché a nové bývanie, nech sa páči, stačí sa len nasťahovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie