Predaj bytu (1 izbový) 39 m2, Bratislava - Ružinov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Rezervované
Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 39 m²
Realitný maklér:
Zuzana Klačanová, RSc.
+421 907 839 885

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj šikovný 1-izbový byt na Exnárovej ul. v Bratislave, m.č. Ružinov.

Byt sa nachádza na prízemí 7 posch. bytového domu s výťahom. K bytu patrí pivničná kobka v suteréne bytového domu. Predáva sa čiastočne zariadený.

Výmera bytu: 36 m2
Výmera pivnice: 2,6 m2

V roku 2013 prešiel byt čiastočnou rekonštrukciou. Osadené bolo nové WC, nové umývadlo a vodovodné batérie. Vymenené boli plastové okná. V chodbe a kuchyni bola položená nová podlaha. Byt bol nanovo vystierkovaný a vymaľovaný. V roku 2018 bola renovovaná kuchynská linka. V izbe sú položené dubové drevené parkety. Je orientovaný na východnú stranu s výhľadom do miestneho parčíku.

DISPOZÍCIA: chodba, samostatné WC, kúpeľňa, izba, kuchyňa

BYTOVÝ DOM: Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1966. V roku 2012 prešiel obnovou, v rámci ktorej došlo k zatepleniu domu, urobená bola nová fasáda, boli vymenené okná, vchodové dvere do bytového domu a v roku 2019 bol vymenený výťah. Spoločné priestory bytového domu sú pod kamerovým systémom, ktorý zabezpečuje bezpečnosť jeho obyvateľov. Pred bytovým domom je fontána, ktorá spríjemní najmä horúce letné dni.

Vchod do bytového domu, ako aj do bytu je bezbariérový. Malými úpravami bytu je možné ho prispôsobiť osobám so ZŤP.

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza tichej lokalite s dostatkom zelene. Kompletná občianska vybavenosť (potraviny, MŠ, gymnázium, kaviarne, reštaurácie, fitness centrá, detské ihrisko) vrátane zastávky autobusu a električky sa nachádzajú v pešej dostupnosti.

VIRTUÁLNA OBHLIADKA: Pre lepšiu predstavu o dispozičnom usporiadaní a zariadení bytu si pozrite 3D obhliadku.

FINANCOVANIE: So zabezpečením financovania časti kúpnej ceny cez hypotekárny úver vám pomôže náš finančný poradca.

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA: - províziu realitnej kancelárie - prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra) - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva - poplatok za osvedčenie podpisov - sprostredkovanie hypotekárneho úveru - protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte a zavolajte mi. Veľmi rada sa s Vami stretnem na obhliadke.

Vyššie uvedená stavba disponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie