Predaj domu 110 m2, Nitrianske Hrnčiarovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
80 000 €
Realitný maklér:
Štefan Nagy
0907771005

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj 4 izbový vidiecky rodinný dom v obci Nitrianske Hrnčiarovce.
Je postavený na pozemku s výmerou 347 m2, v pokojnej vedľajšej uličke. Zastavaná plocha domu je 151 m2, úžitková cca 110 m2. Dom bol postavený v 50. rokoch z nepálenej tehly, je suchý, zdravý, bez závažnejších poškodení, určený ku kompletnej rekonštrukcii. V dome je zavedená obecná voda, elektrická energia, plyn, kanalizácia. Kúrenie je v súčasnosti riešené plynovými gamatkami.
Dispozícia: vstupná dlhá veranda, z ktorej sa vstupuje do jednotlivých miestností, 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa s wc, komora, z ktorej je vstup do pivnice. Na dvore je postavená aj garáž.
V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane škôlky, ZŠ, obchodov, pošty, lekára a lekárne. Výborná dostupnosť do mesta (5 min. autom) aj prostredníctvom MHD.

Dom je určený pre menej náročného klienta na veľkosť pozemku, avšak pokoj, kľud a dostupnosť do mesta patria medzi najväčšie benefity tejto nehnuteľnosti.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie