Predaj bytu (3 izbový) 68 m2, Sobrance

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
79 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Sobrance
Obec: Sobrance
Plocha: 68 m²
Realitný maklér:
Beáta Hamarová
+421 908 256 854

DOBRÁ LOKALITA. ZREKONŠTRUOVANÝ BYT za ATRAKTÍVNU CENU. Ponúkame na predaj exkluzívne zrekonštruovaný 3-izbový byt, s rozlohou 68m2 + balkón pozdĺž obývačky + komora 1x1,5m v kuchyni a veľká pivnica 3x3m.

Byt sa nachádza v peknej, pokojnej, vyhľadávanej lokalite na ulici Tyršová v Sobranciach, v blízkosti centra vzdialené len 5 min. V lokalite je výborná občianska vybavenosť, obchody, škola, škôlka, ihrisko

Okolie bytového domu je pekne udržiavané, zeleň, stromy, kvety, priamo pod oknami je detské ihrisko. Bezproblémové parkovanie priamo pri vchode.

Byt je po rekonštrukcii, má bezpečnostné vchodové dvere, kuchynskú linku na mieru so vstavanými elektrospotrebičmi, v kuchyni sa nachádza komora, v izbe je veľká vstavaná skriňa = ponúkajú dostatočný úložný priestor. V celom byte sú menené plastové okná, plávajúca podlaha a dlažba v kúpeľni, v kúpeľni je znížený strop, toaleta je oddelená, zasklený balkón má vstup z obývačky a ponúka pekný výhľad na zeleň a okolie.

Byt sa nachádza na 8/8 poschodí, je teplý, slnečný, izby sú orientované na sever /spálňa/ a juh /obývačka/.

Bytový dom je zateplený a výhodou sú nízke náklady na energie

V bytovom dome bola realizovaná rekonštrukcia, je zateplený a menená strecha, vchod do bytového domu má bezbariérový vstup - výťah priamo z prízemia, kočikáreň v BD.
Bezproblémové parkovanie priamo pri BD.
Byt je možné kúpiť v prípade záujmu aj so zariadením.

FINANCOVANIE
Kúpu bytu je možné realizovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý Vám v prípade potreby ZDARMA zabezpečí náš profesionálny hypotekárny poradca


V prípade záujmu o bližšie informácie alebo dohodnutie termínu obhliadky prosím kontaktujte našu kanceláriu RE/MAX:

KONTAKT: Mgr. Beáta Hamarová 0908 256 854

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie