Predaj domu 125 m2, Zohor

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Rezervované
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Zohor
Realitný maklér:
Nina Jančovičová
0902 717 034

Realitná kancelária RE/​MAX exkluzívne ponúka na predaj nový čiastočne zariadený, pred dvomi rokmi dokončený, 5 izbový rodinný dom so záhradkou a dvomi parkovacími miestami v novovybudovanej pokojnej štvrti obce Zohor.

Novostavba dvojpodlažného rodinného domu, ktorý je spojený stenou s vedľajším rodinným domom, zaberá príjemných 125 m2 úžitkovej plochy. Celkový dizajn a zariadenie nehnuteľnosti je detailne prepracované. Dispozičné riešenie tejto nehnuteľnosti je nanajvýš vyhovujúce aj pre náročných klientov. Už pri vstupe do interiéru nehnuteľnosti pochopíte, že všetko v dome má svoje správne miesto. Vo vstupnej chodbičke je umiestnený rolldor, v ktorom je šikovne schovaný kotol aj 120l zásobník na vodu. Z chodbičky sa dostanete do prvej izby momentálne slúžiacej ako pracovňa. Na spodnom podlaží je kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Kuchyňa značky Dalno je vybavená vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, mikrovlnná rúra, trúba, drvička odpadu) a americkou chladničkou. Gazdinky poteší v kuchyni ostrovček. Obývacia izba s jedálňou je priestranná so vstupom na terasu. Pod schodiskom sa nachádza miestnosť na všetky veci, ktoré potrebujete skryť. Na vrchnom podlaží sa nachádzajú dve detské izby a spálňa. Každá z izieb má rolldor a dom navyše disponuje aj samostatným šatníkom. Priestranná kúpeľňa s WC je ladená do modernej sivej farby.

Celý dom je zariadený v príjemných tónoch, dotvorený dizajnovým zariadením, s vôňou novoty - je pripravený pre nových majiteľov. Dom je vybavený podlahovým kúrením, ktoré sa dá využiť aj na chladenie. Na vrchnom podlaží sa navyše nachádza aj klimatizácia. Exteriér nehnuteľnosti vám poskytne dostatok súkromia. Ráno s kávičkou či večer pri grilovaní a vínku si môžete vychutnávať oddych na zastrešenej terase. Nenáročnú starostlivosť o záhradku o výmere 118m2 s trávnikom so závlahovým systémom ocení každý, hlavne po pracovne vyťažených dňoch. A na záver dňa zatiahnete vonkajšie žaluzie. Ak by vám nestačil odkladací priestor v dome, využijete na odkladanie vecí aj pochôdznu povalu. Pred domom je umiestnené tepelné čerpadlo, dom je napojený na kanalizáciu, vodu a elektrinu. Energetický certifikát A.

Lokalita, v ktorej je dom situovaný, je z hľadiska osídlenia jednou z najmladších, tomu zodpovedajú aj susedia v okolí - príjemné mladé rodinky. Dostupnosť do hlavného mesta je časovo porovnateľná s okolitými mestami, či obcami cca 20-​30minút cesty. V obci Zohor sa nachádza materská a základná škola, detský aj všeobecný lekár, niekoľko potravín, drogérie či železiarstvo, tenisové kurty a v neposlednom rade multifunkčný športový areál s futbalovým a hokejbalovým ihriskom, ľadovou plochou, work out zónou, či krásnym detským ihriskom - čo radí obec Zohor medzi celkovo príjemne vybavené. :​)

Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie RK, a vybavením právneho servisu pri prepise nehnuteľnosti. V prípade záujmu o financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru, náš špičkový finančný poradca je vám plne k dispozícii.​

Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať ideálne telefonicky na telefónnom čísle 0902 717 034, rada si s Vami dohodnem termín obhliadky a túto nehnuteľnosť Vám osobne predstavím.:​)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie