RADO | Na predaj 5i rodinný dom v top lokalite, Trenčín-Kubrá

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
289.000,- €
Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421905340680
Ing. Nikola Barteková
bartekova@radoreality.sk

IBA U NÁS!!! RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-podlažný 5 izbový rodinný dom v Trenčíne, v mestskej časti Kubrá. Je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 400 m², obytná plocha domu je 169 m².
Na 1. podlaží sa nachádza denná časť domu – predsieň, priestranná obývacia izba s krbom a veľkým francúzskym oknom, izba pre hostí, kuchyňa a kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Súčasťou na mieru robenej kuchynskej linky sú spotrebiče ako varná doska, rúra, digestor a umývačka riadu.
Schodiskom sa dostaneme na 2. podlažie. Nachádzajú sa tu 3 nepriechodné izby: spálňa, dve detské izby a kúpeľňa s vaňou a toaleta. Z chodby na 2. podlaží je výstup na povalu (sklápacie schody), ktorá poskytuje ďalší úložný priestor. V každej izbe sa nachádza balkón s výhľadom na okolie. V kúpeľni sa nachádza 120L zásobník na vodu a plynový kotol vhodný aj na podlahové kúrenie.
Kolaudácia rodinného domu prebehla v roku 2012. RD je kompletne zateplený. V celom dome sa nachádza laminátová podlaha s imitáciou dreva. Na strechu bola použitá betónová taška Bramac. Na pozemku je možnost parkovania za elektrickou bránou. K dispozícii je veľký záhradný domček na náradie, alebo športové potreby.
Tento rodinný dom je ideálny pre rodiny s deťmi, ktoré ocenia nádhernú prírodu v bezprostrednej blízkosti, ale zároveň výbornú dostupnosť priamo do mesta, či už za prácou, školou, alebo zabezpečením iných každodenných potrieb.
Mestská časť Kubrá je obľúbená a vyhľadávaná lokalita, ktorá ponúka pohodu dedinského prostredia v blízkosti Kubranských lesov, ale zároveň má ideálnu dostupnosť do mesta. Hneď pri dome je autobusová zastávka a MHD zastávka je vzdialená cca 1km. V blízkosti je cyklotrasa vzdialená iba 2 minúty. MŠ, ZŠ a lekáreň sú cca 1km od domu.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/bYEUD6354x9?cta_origin=all_spaces_page§ion=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905340680
E-mail: bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie