ZNÍŽENÁ CENA ! 3-izbový byt 80m2 + balkón 3m2 + park. státie, Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
125.000,- € možnosť HÚ
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

RadoReality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt o rozlohe 80 m2 s balkónom o veľkosti 3 m2 a vnútorným parkovacím miestom. Nachádza sa na 2. poschodí z 3. Tento byt je situovaný v bytovom dome postavenom z tehly, čo zaručuje jeho trvanlivosť a odolnosť. Čiastočná rekonštrukcia interiéru už bola začatá, no vyžaduje si dokončenie, čo Vám poskytne príležitosť prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv a potrieb. Rekonštruovaná bola kúpeľňa s toaletou, vymenené boli okná za plastové.
Byt disponuje vysokými stropmi, čo dodáva celej nehnuteľnosti veľkorysý a priestranný pocit. Tento atribút zabezpečuje aj dostatok prirodzeného svetla. Vykurovanie v bytovom dome zabezpečuje vlastný kotol, a samotný byt má vlastný ohrev vody. Týmto spôsobom môžete efektívne spravovať svoje mesačné náklady na energie a teplú vodu.
Dispozícia: vstupná hala, z pravej strany sa nachádza vstup na balkón, po ľavej strane sa nachádza oddelená kúpeľňa a toaleta, ďalej sa po ľavej strane dostaneme do kuchyne ktorá disponuje špajzou a 1 nepriechodnou samostatnou izbou, z vstupnej haly čelom k nám sa nachádza 1 priechodná izba, z nej sa dostaneme do 1 nepriechodnej izby
Občianska vybavenosť zahŕňa rôzne obchody, butiky, supermarkety a drogérie, široký výber reštaurácií, kultúrne inštitúcie vrátane divadiel, múzeí a galérií, banky a bankomaty pre finančné potreby, lekárne a zdravotné strediská vzdialené 1 minútu od bytu, vzdelávacie inštitúcie, a prístup k verejnej doprave, ktorá sa nachádza hneď pri vchode do bytovky, vrátane autobusov, čo umožňuje ľahkú prepravu do okolitých oblastí, a samozrejme, verejné parky a priestory na oddych a relaxáciu. 3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=dnGgsguPhow
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie