Predaj domu 219 m2, Kostolište

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
399 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Kostolište
Realitný maklér:
Marián Rusňák
0905693221

Vo výhradnom zastúpení vám ponúkam 5-izbový rodinný dom v nadštandardnom prevedení. Dom sa nachádza v Kostolišti (Alej Martina Benku), postavený na pozemku 620 m2 s úžitkovou plochou 219 m2. Dom sa nachádza v na konci slepej ulice so všetkými inžinierskymi sieťami.

PREDÁVA sa vo vyššom štandarde:

- komplet hotové kúpeľne
- plávajúce podlahy v celom dome
- kvalitné okná + dvere od HSF
- klimatizácia v každej izbe
- rekuperácia v celom dome
- podlahové vykurovanie (v každej izbe samostatne nastaviteľné)
- elektrické vonkajšie žalúzie v celom dome
- epoxidová podlaha v garáži
- automatická závlaha na dvore
- elektrická brána

DISPOZÍCIA:
Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, s prechodom do garáže, ďalej technickej miestnosti, špajze obývacej izby spojenej s kuchyňou a z dvomi výstupmi na terasu. Súčasťou prízemia je aj spálňa s vlastným šatníkom, kúpeľnou. Cez veľké okno je možné vyjsť na dvor.
Vrchné poschodie je určené ako nočná časť s priestrannou kúpeľnou, toaletou, ďalej tromi izbami, z toho jedna s vlastným šatníkom.

CENA: 415 000 €

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 22 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a pomoc s prepisom
všetkých energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie