RADO | 1-izbový byt 33m2, Kyjevská - Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
67.900,- € možnosť HÚ
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

RadoReality Vám ponúka na predaj 1-izbový byt o rozlohe 33 m2 na ulici Kyjevská v Trenčíne - sídlisko Juh. Tento byt sa nachádza na 7. poschodí zo 7 zatepleného panelového bytového domu, k dispozícii je výťah pre pohodlný prístup. Jeho výhodná poloha a modernizácie robia z tohto bytu pohodlné a príjemné miesto na bývanie nachádza sa vo veľmi dobrej lokalite v blízkosti nákupného centra Južanka.
V minulosti prešiel byt dôležitými modernizáciami. Došlo ku kompletnej výmene elektroinštalácie, čo zabezpečuje bezpečný a spoľahlivý elektrický systém. Všetky stropy boli nahradené novými sadrokartónovými stropmi a podlahy boli obnovené v celej obytnej ploche. Kúpeľňa tiež prešla rekonštrukciou, s novými rozvodmi vody a odpadu. Kúpeľňa je pripravená na dokončenie podľa predstáv a vkusu nového majiteľa, čo znamená, že máte možnosť si ju prispôsobiť podľa svojich preferencií.
Okrem toho je dôležité poznamenať, že bytový dom disponuje aj odberným miestom pre balíkovú službu – Packeta , čo pridáva na praktickosti pre jeho obyvateľov.
Dispozícia: vstupná chodba, po pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou, zo vstupnej chodby sa dostaneme do obývacej izby, ktorá má prechod do kuchyne, byt disponuje aj pivnicou
Sídlisko Juh v Trenčíne je dobre vybavenou lokalitou, ktorá ponúka rozmanitú občiansku vybavenosť. Medzi hlavné zariadenia a služby patrí nákupné centrum Južanka s rôznymi obchodmi a reštauráciami, zdravotné ambulancie a nemocnice zabezpečujúce zdravotnú starostlivosť, školy a škôlky pre vzdelávanie detí, kultúrne centrá a športoviská na voľný čas, kultúrne akcie a podujatia, spojenie s mestskou dopravou vrátane autobusových zastávok, parky a zelené plochy pre rekreačné aktivity, banky a finančné inštitúcie pre finančné služby a rôzne obchody a služby pre každodenné potreby. 3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=cvw73zwnozd
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie