RADO | Prevádzka mäsovýroby v obci Sekule

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
Cena v RK
Typ: nezaradený priestor
Okres: Senica
Obec: Sekule
Realitný maklér:
+421905635073
Radovan Rothacker
rothacker@radoreality.sk

RADO Reality vám ponúka na prenájom / predaj prevádzku mäsovýroby v obci Sekule.
Prevádzka sa nachádza pri hlavnom ťahu Holíč – Malacky s dobrou prístupnosťou. Prevádzka prešla pred 4.r kompletnou rekonštrukcou, pričom boli menené rozvody elektriny, vzduchotechniky – sušiarni, strechy, odpadov a chladiacich boxov.
Prevádzka je rozdelena na niekoľko časti: kancelárie, sociálne zariadenia muži/ženy, jedálne s výdajňou jedla, nákladky a výkladky, skladových priestorov, chladiacich a sušiacich častí. Podrobné rozmiestnenie jednotlivých častí je na pôdoryse budovy. Rozloha budovy je 1552m2 na pozemku 6848m2. Na pozemku sa nachádza aj samostatný hydrant na pripojenie hasičského zariadenia, vlastná trafostanica VN/NN, žumpa s lapačom tukov, kanalizácia, prípojka plynu a prípojka miestneho vodovodu. Celý objekt je oplotený s automatickou bránou na dialkove ovládanie a zabezpečený kamerovým systémom s alarmom. Prevádzka je napojená zo stĺpovej trafostanice 250KW NN prípojkou 345A. Na všetky zariadenia sú vykonávané pravidelné revízie technických zariadení v súlade s platnými normami.
Stavba je využívaná ako výrobňa mäsových výrobkov s administratívnym a hygienickým zázemím. Z hľadiska konštrukčného sa jedná o objekt so zvislými nosnými konštrukciami z oceľovej konštrukcie, obvodový plášť je tvorený PU panelmi. Vonkajšie opláštenie je doplnené pozinkovaným trapézovým plechom. Strešná konštrukcia je sedlová resp. pultová strecha z oceľovej konštrukcie. Strešnú krytinu tvorí trapézový pozinkovaný plech.
Vykurovanie objektu je lokálne elektrickými konvertormi. Objekt je napojený na miestny rozvod vody a elektriny, kanalizácia je do žumpy s možnosťou zapojenia na miestnu kanalizáciu. V objekte sú pripravené a vyčistené všetky miestnosti vrátane laboratória, kancelárií a komôr na sušenie. V budove sa nachádza aj predpríprava na fotovoltaiku, ktorá ešte nebola namontovaná. V prípade záujmu o jej využitie na prevádzku je k dispozícii novému majiteľovi.
Obec Sekule leží v severozápadnej časti Borskej nížiny pri sútoku riek Moravy, Dyje a Myjavy. Ráz okolia obce je nížinatý. Počet obyvateľov v obci Sekule je 1711, rozloha 2349 ha a prvá písomná zmienka je od roku 1402.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
radoreality.sk
rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie