Novostavba - 3i byt 90m2 s vlastným pozemkom 150m2, Bytča

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
196.000,- € možnosť HÚ
Typ: trojizbový byt
Okres: Bytča
Obec: Bytča
Realitný maklér:
+421902906090
Patrik Pavlík, RSc.
patrik.pavlik@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj priestranné 3-izbové byty v energetickej triede A0 v novostavbe s výhľadom na Bytču v tichej a slnečnej lokalite – nad Kaplnoku (južný svah). Byty majú rozlohu 90m2 a prislúchajúci pozemok približne 150m2. V cene bytu je zahrnuté jedno parkovacie miesto. K bytu je možné prikúpiť aj ďalší pozemok a zväčšiť si tak životný priestor.
Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do dvoch samostatných spální, veľkej obývačky s kuchyňou, do kúpeľne, samostatného WC a do technickej miestnosti. V chodbe je priestor aj pre vstavanú skriňu. Kúpeľňa je navrhnutá tak, aby sa do nej vošiel aj sprchovací kút, aj vaňa. Z obývačky a z jednej izby je výstup na pozemok. V kuchynskej časti sa nachádzajú dve okná navrhnuté tak, aby sa dal naplno využiť kuchynský priestor, no zároveň, aby Vaša kuchyňa mala skutočný šmrnc.
Každý byt má samostatné merače energií. V celom byte sa nachádza podlahové vodné vykurovanie s 11-timi okruhmi a centrálnym digitálnym termostatom v obývacej miestnosti. Kúrenie aj ohrev vody zabezpečuje vlastné tepeľné čerpadlo. Okná sú plastové – profil Salamander Blue Evolution 82 pre pasívne domy, z vonkajšej strany antracitovej farby.
V cene bytu sú zahrnuté kompletné rozvody elektriny, vody, odpadu, vykurovania, plávajúce podlahy, obklady a dlažby, vaňa, umývadlá a batérie v kúpeľni a WC, vymurovaný sprchový kút, tepelné čerpadlo na vykurovanie a ohrev teplej vody, interiérové dvere s obložkovými zárubňami a bezpečnostné vstupné dvere. Byt má sadrokartónové stropy a je 2x vymaľovaný na bielo. Farebné prevedenie a použité materiály si môžete vybrať podľa vlastných predstáv. V byte sa nachádza príprava na zabezpečovací systém s pohybovými senzormi, rozvody internetu a TV v každej izbe. Do bytov je privedené optické pripojenie internetu.
V Bytči sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Neďaleko sa nachádza škôlka, škola, kúpalisko a mnoho iného. Tieto byty sú však výmimočné najmä tým, že v ich okolí sa nachádza iba príroda. Okolo sú len lesy, lúky, polia a ... božský kľud. Ak teda miľujete prírodu a ticho, no zároveň nechcete žiť ďaleko od civilizácie, tieto byty sú pre Vás ako stvorené.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=KmiySMhWP6w
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie