Predaj domu 200 m2, Lučenec

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
155 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Realitný maklér:
Simona Bene
+421 908 423 452

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 5-izbový rodinný dom v tichej slepej ulici v Malej Vsi v Lučenci. V tejto cene nie je v ponuke lepší dom.

Ak hľadáte priestranný dom s veľkými izbami, s dostatkom úložného priestoru, je táto ponuka vhodná práve pre Vás. K domu síce príslúcha trochu menší pozemok, ale stále poskytu dostatok miesta pre terasu aj bazén a trávnik. Poskytuje preto všetok komfort mestského bývania.

Pomôžeme Vám s podaním žiadosti na dotáciu OBNOV DOM, kde môžete získať až 75% nákladov na zateplenie, tepelné čerpadlo, solárne panely až do výšky 15 000 EUR.

Dom je ideálny pre kľudné rodinné bývanie. Dom je čiastočne zrekonštruovaný, vo veľmi dobrom stave, vhodný na okamžité nasťahovanie.

Pozemok má celkovú výmeru 400 m2. Prostredie okolo domu tvorí príjazdová cesta vysypaná štrkom, menšia záhrada s vysadenými tujami a viničom, prístrešok na posedenie a miesto na vírivku.

Dispozícia domu:
1. nadzemné podlažie - 105 m2:
Vstup do domu tvorí zádveries s chodbou, ktorá tvorí prepojenie medzi všetkými miestnosťami na tomto podlaží a s vrchnou časťou domu. Z chodby sa dostaneme do priestrannej obývacej izby s kozubom, kuchyne, WC, garáže s montážnou jamou, kotolne a ďalších skladových priestorov v dome. Ku kuchyni prislúcha aj väčšia komora a ďalší úložný priestor sa nachádza pod schodiskom. Z kotolne sa dostane von zadným vstupom do pristaveného vonkajšieho prístrešku so sedením.

2. nadzemné podlažie – 95 m2
Na tomto podlaží sa nachádzajú 4 priestranné izby, z toho jedna s lodžiou. Izby sú orientované buď na východ alebo západ. Ďalej sa tu nachádza kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a šatník.

Celková úžitková plocha domu je 200 m2.

Vykurovanie objektu je zabezpečené plynovým kotlom aj s kotlom na tuhé palivo, s možnosťou dokurovania krbom. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.

Mesačné náklady sú cca 190 eur/mesiac.

Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás a rezevervujte si čas na obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie