Predaj bytu (3 izbový) 76 m2, Prievidza

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
91 900 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 76 m²
Realitný maklér:
Martin Podolák
0905 316 128

!!! REZERVOVANÉ !!!

Ak hľadáte príjemné bývanie v centre mesta s výnimočnými vlastnosťami, tento 3-izbový byt je ideálnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť získať tento jedinečný domov.

Tento byt v celkovej výmere 76m2 je ideálny pre jednotlivcov, páry alebo mladé rodiny, ktoré hľadajú pohodlné bývanie s výhodami centra mesta.

Nachádza sa na ul. Rastislavova, pár krokov od námestia, na prvom poschodí trojposchodového tehlového bytového domu.

Veľkou výhodou tohto bytu je aj bezplatné parkovanie na súkromnom pozemku, kde máte k dispozícií bezpečné parkovacie miesta priamo vo dvore a zároveň pri vstupe iba do tohto bytového domu.

DISPOZÍCIA:

Byt pred pár rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície na mieru.
Pri vstupe do bytu vás privíta chodba s veľkou vstavanou skriňou, ktorá vám poskytne dostatok úložného priestoru. Vedie do kuchyne, kúpeľne a obývacieho priestoru, kde nájdete dostatok miesta pre sedenie a oddych po náročnom dni.
Kuchyňa s príjemnou atmosférou je vybavená spotrebičmi a ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše kuchynské potreby. Takisto tu máte aj miesto pre veľký stôl, kde si môžete s celou rodinou vychutnať svoje obľúbené jedlá.

Ďalej tu máte k dispozícii dve priestranné izby, spálňu a detskú izbu.

Byt je orientovaný na S/J , čo zabezpečuje príjemnú teplotu aj počas horúcich letných dní.

Jednou z výnimočných vlastností tohto bytu je aj priestranná lodžia nachádzajúca sa na chodbe hneď vedľa vchodových dverí do bytu.

OBČIANSKÁ VYBAVENOSŤ:

Byt je situovaný v samotnom srdci mesta, čo znamená, že máte všetky dôležité zariadenia, obchody, reštaurácie, kaviarne, materskú aj základné školy v dosahu a vďaka výbornému spojeniu s verejnou dopravou budete mať jednoduchý prístup ku všetkým častiam mesta.

Tento bytový dom má svojho súkromného správcu, čo znamená, že sa o všetky náklady a potreby týkajúce sa údržby, a iných administratívnych záležitostí postará profesionálny tím, ktorý prispieva k pohodliu a komfortu bývania.

Mesačné náklady pre tento 3-izbový byt sú veľmi priaznivé. Predstavujú 200 € pre 4-člennú rodinu, ktoré zahŕňajú služby súkromného správcu, údržbu a upratovaciu službu spoločných priestorov, kúrenie, teplú a studenú vodu a ostatné prevádzkové náklady bytového domu.

360 STUPŇOVA OBHLIADKA:

Určite odporúčame! Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť pozrite si 360-stupňovú online obhliadku, ktorú nájdete na stránke našej realitnej kancelárie. Na tejto obhliadke si budete môcť vychutnať virtuálnu prechádzku po byte a preskúmať každý kút a detail. Budete mať možnosť vidieť dispozíciu, vybavenie a celkový štýl bytu z pohodlia vášho domova.

Ak chcete získať prístup k 360-stupňovej obhliadke, navštívte našu realitnú kanceláriu na internete a vyhľadajte príslušný inzerát na tento byt. Tam nájdete odkaz na virtuálnu obhliadku priamo pod galériou fotiek, ktorá vám umožní preskúmať nehnuteľnosť a získať lepšiu predstavu o jej výhodách a vlastnostiach.

Veríme, že táto 360-stupňová obhliadka vám pomôže rozhodnúť sa a získať lepšiu predstavu o tomto jedinečnom 3-izbovom byte.

Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť získať tento nový domov.
Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo si želáte dohodnúť osobnú obhliadku, neváhajte nás kontaktovať.

Tešíme sa na stretnutie s vami!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie