Krásna vila v centre, Banská Štiavnica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
546 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Štiavnica
Obec: Banská Štiavnica
Plocha: 280 m²
Plocha pozemku: 301 m²
Realitný maklér:


Popis
Štýlový, priestranný a zároveň útulný domov s podmanivou atmosférou je výhodne situovaný v tichej uličke priamo v centre mesta pod najkrajšou barokovou ulicou na Slovensku.
Dom so Štiavnicou, ako na dlani. Najstaršia časť objektu bola postavená v 15.storočí a väčšia časť objektu je baroková, po kompletnej a citlivej rekonštrukcii z roku 2003. Tento rozsiahly priestor s centrálnou pozíciou je vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť.
V dome na prízemí sa nachádza obývačka, kuchyňa a jedáleň, kúpeľňa a dva technické priestory. Dve spálne s výhľadmi, štúdio so skrytými zákutiami určenými na chill out a ďalšia priestranná kúpeľňa na prvom poschodí a v podkroví. V dome je čiastočne elektrické podlahové vykurovanie, ohrev vody na elektriku, komora, vinná pivnica, studňa na sneh. Podlaha v obytných miestnostiach je drevená v kúpeľniach a na chodbách a na prízemí keramická dlažba.
V záhrade s okrasnou zeleňou sa nachádza terasa s úžasným výhľadom na Banskú Štiavnicu a na všetko, čo toto výnimočné historické mesto môže ponúknuť.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie