Predaj domu 156 m2, Malacky

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
305 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Realitný maklér:
Marián Rusňák
0905693221

Ponúkam vám na predaj skolaudovanú novostavbu 5-izbový rodinný dom v Malackách v tichej lokalite uzavretého dvora na Kozej ulici (10 min. pešo od centra). Dom je postavený na pozemku 239 m2 s úžitkovou plochou 154 m2 aj s garážou.

Dom sa predáva v úplnom dokončení aj s kuchynskou linkou a všetkými spotrebičmi.

DISPOZÍCIA:
Na prízemí sa nachádza samostatná toaleta, špajza, technická miestnosť, garáž so vstupom aj s domu a kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou izbou s výstupom na dvor.

VYBAVENIE/PREVEDENIE DOMU:
Kuchynská linka so všetkými zabudovanými spotrebičmi, klimatizácia na prízemí i na poschodí, vonkajšie elektrické rolety ovládané diaľkovo, podlahové vykurovanie v celom dome nastaviteľné v každej miestnosti samostatne.

Mesačné náklady 150€.

VIDEO OBHLIADKA: https://youtu.be/TSpD3lFNE2E

IS:
Mestská voda, kanalizácia a elektrika + predpríprava na optický internet.

FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 22 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a pomoc s prepisom
všetkých energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie