Usadlosť s vyše 5Ha pozemkom Hrušov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
235 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Veľký Krtíš
Obec: Hrušov
Plocha: 155 m²
Plocha pozemku: 83000 m²
Realitný maklér:


Popis
Na predaj vyše 5,1 Ha pozemok v celku (trvalý trávny porast, zastavané plochy a nádvoria), v osobnom vlastníctve s gazdovským domom, v ktorom sa nachádza kuchyňa a 3 izby. Na pozemku sa ešte nachádza dreváreň, letná kuchyňa s murovanou pecou, hospodárske budovy a ovocné stromy. Gazdovský dom sa nachádza v strede tohto pozemku. Pozemok je mierne svahovitý. K tomuto patria ešte aj pozemky, ktoré sú v spoločnom vlastníctve vo výmere 31898 m2 - trvalý trávny porast, orná pôda a lesy.

Obec Hrušov sa vyznačuje bohatou kultúrou. Medzi významné aktivity obce, ktoré sa snažia o uchovanie tradícií patrí i celoslovenský festival Hontianska paráda, ktorý sa v obci koná každý rok, predposledný augustový víkend.

Obec Hrušov je svojou polohou a kultúrnym dedičstvom, celoslovensky vyhľadávanou obcou. Má viacero osád, ktoré ležia v širokom okolí. Laznícke usadlosti, na centrum obce napojené miestnymi cestami, sa však čoraz viac využívajú už len na rekreáciu. V jej okolí sa nachádzajú 3 turistické chodníky a cykloturistické trasy. Z hľadiska turistického ruchu sú už v súčasnosti využívané Hrušovské rybníky, kde je možné uskutočňovať oddychovú rekreáciu, ale aj aktívny oddych vo forme rybolovu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie