NOVÁ NIŽŠIA CENA!!!! PREDAJ: Ihneď voľný stredový 3 izbový byt s loggiou, 75,49 m2, Detva

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
95 990 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Detva
Obec: Detva
Plocha: 75 m²
Realitný maklér:
0907 180 306
Bc. Monika Benková
benkova-ZVNC-dobrereality.sk

HĽADÁTE V DETVE BEZKONKURENČNÝ BYT ZA BEZKONKURENČNÚ CENU?
"NA KAPUSTÁCH" NÁJDETE PRE SEBA ŽIVOTNÚ ZMENU.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v Detve na predaj 3 izbový stredový byt s priestrannou loggiou.

PREDMET PONUKY: čiastočne zariadený, príjemne dispozične riešený, vzdušný, svetlý, 3 izbový byt s priestrannou loggiou v bytovom dome s obchodnými priestormi na Nám. mieru v Detve.
Byt prešiel dávnejšou modernizáciou v rozsahu: bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, laminátové podlahy v predsieni a izbách, výmena okien za plastové, úprava kúpeľne. Inak je byt v zachovalom pôvodnom stave a uvíta kompletnú rekonštrukciu s možnosťou dispozičných úprav (jadro a kuchyňa).
Byt má na východnú stranu orientovanú kuchyňu a obývaciu izbu, na západnú stranu dve izby a loggiu. Nachádza sa na 4/8 podlaží zrekonštruovaného bytového domu s výťahom na medziposchodí. V roku 2021 bolo v bytovom dome zrealizované zateplenie fasády, výmena stúpacích rozvodov a modernizácia loggií.

MESAČNÉ NÁKLADY: 230 Eur (zálohový predpis u správcu, zálohy na elektrinu a plyn).

DISPOZÍCIA BYTU: vstupná predsieň, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, obývacia izba, spálňa, detská izba, pivnica.
PODLAHOVÁ PLOCHA BYTU: 75,49 m2 vrátane loggie a pivnice.

BYT SA STÁVA KÚPOU VOĹNÝ.

LOKALITA
Bytový dom sa nachádza v širšom centre mesta Detva, na Nám. mieru, v lokalite, ktorú miestni obyvatelia poznajú pod názvom "Na kapustách". Sídlisko je postavené v tichom prostredí s upravenou zeleňou, potokom a vynikajúcou, až bezprostrednou dostupnosťou k službám (mestský úrad, ZŠ, MŠ, športoviská - zimný a letný štadión, detské ihriská, supermarkety, sieť obchodov, reštaurácií, cukráreň, pošta, kultúrny dom, amfiteáter a i.), ktoré sa nachádzajú aj priamo v bytových domoch, ktoré patria k najnovším v Detve.
Detva je okresným mestom a kultúrnym centrom Podpoľania, ktoré svojou charakteristickou krajinou a prostredím láka k aktívnemu životu na vidieku alebo v menšom meste, ktorým Detva je, pričom blízkosť väčších miest (Zvolen, Lučenec, Banská Bystrica) je do 20 - 45 minút cesty autom.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Lokalita, v ktorej sa bytový dom a byt nachádzajú očarí svojim upraveným okolím, tichým, rodinným prostredím a vynikajúcou dostupnosťou služieb, ktoré sú priamo na sídlisku v bytových domoch alebo do 10 minút pešej chôdze v centre mesta, či jeho širšom okolí. Byt samotný má napriek svojmu pôvodnému stavu príjemnú atmosféru, ktorú umocňujú pekné výhľady a upravené prostredie bytového domu a jeho okolia. Rekonštrukciou bytu a jeho dispozičnou úpravou môžete získať bezkonkurenčné a dokonalé rodinné bývanie podľa vlastných potrieb a predstáv.

CENA: 95 990 Eur vrátane poplatkov za služby realitnej kancelárie. V prípade potreby pomôžeme so zabezpečením financovania pri kúpe bytu.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie