Predaj pozemku 676 m2, Banka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
52 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Piešťany
Obec: Banka
Plocha: 676 m²
Realitný maklér:
Markéta Vartíková
0948 030 769

RE/MAX ponúka na predaj pozemok o výmere 676 m2 v intraviláne obce Banka, iba 5 minút cesty autom od centra mesta Piešťany.

Pozemok je slnečný, rovinatý, v zastavanom území obce. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy (jablone), je celý oplotený. V okolí sú rodinné domy, príroda na dosah ruky.

Na liste vlastníctva je klasifikovaný ako záhrada. Podľa územného plánu obce je v oblasti určenej na bývanie a je možné na ňom postaviť rodinný dom. Kompletnú územno-plánovaciu informáciu od obce Banka dodám e-mailom na vyžiadanie.

Rozmery pozemku: šírka pozemku od asfaltovej prístupovej cesty je 10m, dĺžka 67 m. Zadná časť pozemku hraničí s Topoľčianskou cestou, aktuálne nie je z tej strany vytvorený prístup.

Inžinierske siete: elektrina, plyn aj optický internet na hranici pozemku (zo strany Topoľčianskej), obecná voda a kanalizácia zo strany Lesnej ulice.

Na pozemku sa nachádzajú dva menšie prístrešky so zavedenou elektrinou, slúžiace ako sklad náradia; kopaná studňa na polievanie záhrady a malá pivnica na uskladnenie zeleniny.

Obec Banka má dobrú občiansku vybavenosť a vzdialenosť od centra Piešťan je len 3 kilometre!


V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný servis:

Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb, vypracovanie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy právnikom, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a pomoc pri prepisoch všetkých energií.

Hypotekárne poradenstvo pod jednou strechou - využite výhodu spolupráce s našimi overenými partnermi a získajte najvýhodnejšiu hypotéku na trhu.

V prípade viacerých záujemcov o kúpu bude kupujúci vybraný na základe parametrov zvolených predávajúcim.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie