Predaj domu 175 m2, Hrnčiarske Zalužany

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
75 000 €
Realitný maklér:
Ľubica Frídelová
+421948663889

Ponúkame na predaj útulný gazdovský dom v malebnej obci Hrnčiarske Zalužany, nachádzajúcej sa v okrese Poltár. Tento autentický dom sa nachádza v pôvodnom stave, čo otvára dvere pre vašu kreativitu a rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
Jeho poloha v zastavanom území obce na slnečnom a mierne svahovitom pozemku o celkovej rozlohe 3 420 m2 poskytuje nekonečné možnosti pre bývanie, oddych na chalupe alebo dokonca farmárčenie.
Domček je prízemný, s čiastočne podpivničený, a má valbovú strechu. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú 3 obytné miestnosti, kuchyňa, kúpeľňa s WC, prístup na povalu pre možnosť ďalšieho využitia a pôvabná veranda, kde si môžete vychutnať pokojné chvíle.
Pod domom sa nachádza prvé podzemné podlažie, ku ktorému je prístup z dvora. Tu nájdete ďalšiu kuchyňu a dve pivnice, ktoré poskytujú praktický úložný priestor.
Dom má pôvodné dvojité drevené okná s vonkajšími roletami . Vykurovanie je riešené lokálne - prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú kachle na tuhé palivá, a plynové kachle. Kúpeľňa je vybavená elektrickým bojlerom na ohrev teplej vody.

Celková zastavaná plocha domu je 116 m2, s úžitkovou plochou 175 m2, pričom celková rozloha pozemku je 3420 m2, čo poskytuje dostatok priestoru pre vaše plány a nápady.
Dom je napojený na elektriku, kanalizáciu, prívod verejného vodovodu a plynu je pred domom. Na pozemku sa nachádza studňa, odkiaľ je vedený rozvod vody do domu. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova a parkovacie státie.
Obec Hrnčiarske Zalužany ponúka základnú občiansku vybavenosť ako potraviny, ihrisko, základnú a materskú školu, autobusovú zastávku a poštu. Pre milovníkov aktívneho životného štýlu je tu aj možnosť využitia cyklotrasy medzi Poltárom a Rimavskou Sobotou, ktorá prechádza aj touto obcou.
Hrnčiarske Zalužany majú bohatú tradíciu hrnčiarstva a hospodárstva, ktorá siaha až do 12. storočia. Súčasne je výhodou aj ich strategická poloha, keďže sú vzdialené len 10 km od okresného mesta Poltár, 15 km od Rimavskej Soboty a 22 km od Lučenca.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý aj kompletný realitný a právny servis, vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu je možné zabezpečiť výhodné financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru. Tento rodinný dom je dokonalou príležitosťou na vytvorenie vášho vlastného útulného kúta v tejto malebnej obci, kde sa tradícia spája s modernými možnosťami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie