Dvojpodlažný 4 izbový rodinný dom v obci Boleráz, na predaj.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
1 €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Boleráz
Plocha: 90 m²
Plocha pozemku: 798 m²
Realitný maklér:


Popis
Tichá ulica, slnečný pozemok s čiastočne zrekonštruovaným podpivničeným rodinným domom, veľká dielňa a potôčik tečúci za pozemkom je ponuka ktorá sa oplatí vidieť.

Pozemok v tvare obdĺžnika má šírku 19 m a dĺžku 41 m a tečie za nim rieka Trnávka. Nachádza sa na ňom tehlový dom postavený v roku 1978, ktorý tvorí suterén spojený s dielňou a dve podlažia. Dom prešiel viacerými rekonštrukciami ako sú 2015 výmena plastových okien, 2016 nová strecha, zateplenie od severnej strany 10 cm polystyrénom, 2017 slnečný kolektor na teplú vodu, 2018 vyvložkovaný komín na tuhé palivo. Súčasťou pozemku je aj drevený altánok a pre milovníkov údených dobrôt je k dispozícii vlastná udiareň s krbom. V zadnej časti pozemku sa nachádza hospodárska budova s výbehom pre zvieratá. Záhrada je vysadená rôznymi ovocnými stromami ( broskyňa, jabloň,) a poskytuje dostatok priestoru na oddych.

Dispozícia: V suteréne nájdeme veľkú priechodnú garáž s dielňou ktorá je šikovne prepojená s bývalou stolárskou dielňou a tri pivničné miestnosti.
1.NP disponuje vstupnou halou, priestrannou obývačkou s krbom, jedálňou so vstupom na balkón, kuchyňou, nepriechodnou izbou a WC s bezbariérovým sprchovým kútom.
2. NP sa skladá z nepriechodnej izby s balkónom, detskej izby a kúpeľne s vaňou a WC.

IS: Na výber máte vykurovanie tuhým palivom alebo ústredný kotol na plyn. Voda je napojená na obecný vodovod a úžitková voda na splachovanie je napojená na kopanú studňu , s ktorou môžete zavlažovať aj záhradu. Elektrika 220/380 V a odpad je riešený žumpou. Kanalizácia sa v obci nachádza avšak nie je ešte dotiahnutá do všetkých častí obce.

Občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, pošta, zubár, lekár, lekáreň, potraviny, bar, reštaurácia, vlaková stanica, vodná nádrž a ďalšie rôzne služby. Poloha obce poskytuje viacero možnosti na trávenie voľného času. Ponúkam zopár tipov vzdialených len 15 min autom. Chytanie rýb na priehrade, výlety na Smolenický zámok poprípade turistika v priľahlých Malých Karpatoch, jaskyňa Driny, kaštieľ v Dolnej Krupej, Aquapark v Trnave a mnoho iného.
Vzdialenosť od miest: Smolenice 7 km Trnava 13 km, Senica 30 km, Pezinok 40 km, Bratislava 70 km,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie