Dom s veľkým - 37 árovým pozemkom blízko Humenného

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
55 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Humenné
Obec: Nižné Ladičkovce
Plocha: 125 m²
Plocha pozemku: 3640 m²
Realitný maklér:


Popis
Ponúkame na predaj 3-izbový dom na veľkom pozemku s celkovou rozlohou pôsobivých 3640 m2. Nehnuteľnosť sa nachádzajúca v obci Nižné Ladičkovce, len 13 km od Humenného.

Pôvodný tehlový dom je čiastočne podpivničený a má nasledujúcu dispozíciu: vstupná predsieň, tri izby, kuchyňa, kúpeľňa a dva špajze. Dom je napojený na obecný vodovod, plyn a elektrinu. Kúrenie je zabezpečené plynovými gamatkami alebo pomocou piecky. Dom si vyžaduje rekonštrukciu, a teda budúci majiteľ si ho môže zariadiť podľa vlastných predstáv.

Pozemok má jemne svahovitý charakter, pričom jeho vstupná šírka je 45 m a zadná šírka, ktorá hraničí s lesom je približne 20 m. Dĺžka pozemku dosahuje 115 m. Súčasťou pozemku sú okrem domu aj stará stodola, dreváreň, suché WC a garáž.

Táto nehnuteľnosť sa nachádza v tichom prostredí vedľajšej ulice a je obklopená prírodným pokojom. Neďaleko od domu tečie miestny potôčik. Obec Nižné Ladičkovce je situovaná mimo hlavných cestných komunikácií a od okresného mesta Humenné je vzdialená len 13 km. Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú bývanie v pokojnom prostredí, ale zároveň chcú mať mesto na dosah ruky.

Viac info na www.romantickechalupy.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie