Predaj bytu 166 m2, Ivanka pri Dunaji

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
259 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Senec
Obec: Ivanka pri Dunaji
Plocha: 166 m²
Realitný maklér:
Eva Kahajová
+421 904 708 610

RE/MAX Best ponúka exkluzívne na predaj priestranný 6-izbový mezonetový apartmán s terasou a 2 parkovacími miestami na Ružovej ulici v Ivanke pri Dunaji.

VYHĽADÁVANÁ LOKALITA
DOSTUPNOSŤ S MHD
VÝBORNÉ NAPOJENIE NA D4
UNIKÁTNA DISPOZÍCIA


APARTMÁN
Apartmán sa nachádza na dvoch podlažiach rodinného domu s 3 bytovými jednotkami v prednej časti domu a jedným nebytovým priestorom – apartmánom v zadnej časti domu. Apartmán je prístupný samostatným vchodom. V cene sú tiež 2 parkovacie miesta na parkovisku zriadenom na uzatvorenom pozemku pred domom. Apartmán prešiel kompletnou rekonštrukciou, čiastočnou dostavbou a dispozičnými zmenami v roku 2022. Podlahová plocha je 166 m2 (1NP = 91 m2, 2NP = 75m2) + terasa (15,5m2). V apartmáne je možné prihlásiť si trvalý pobyt.


DISPOZÍCIA
Na prvom podlaží apartmánu sa nachádza veľkoryso riešená vstupná hala (21m2) s pozvoľným prechodom do obývacej časti spojenej s kuchyňou (25,7m2) a jedálňou (12,5m2). Vo vedľajšej miestnosti sa nachádza aj jedna zo spální (12,5m2). Z haly je priamy vstup do priestrannej kúpeľne (8,4m2) s rohovou vaňou a sprchovacím kútom, do samostatného WC (1,5m2) a do izby/šatníka (9,4m2). Terasa, ktorá sa tiahne pozdĺž kuchyne a jedálne, je prístupná z jedálne aj z prechodu okolo domu. Táto časť domu je situovaná na juh. Silným letným horúčavám a spaľujúcim lúčom letného slnka tejto lokality však zabraňuje nepriehľadná strešná krytina terasy, ktorá umožňuje stráviť na terase v príjemnom tieni celý deň. Terasa poskytuje úplné súkromie a krásny výhľad do ležérne upravenej, ale pravidelne udržiavanej záhrady s ovocnými stromami susedného pozemku, ktorý nie je každodenne obývaný.
Druhé nadzemné podlažie, prístupné schodiskom (4,7m2) od hlavného vchodu, sa skladá z dvoch takmer rovnakých spální na jednej strane (14,5m2 a 14,4m2), jednej hlavnej spálne na protiľahlej strane (26,2m2) a priestrannej loftovej chodby/pracovne (15,2m2).


DOM
Rodinný dom je z roku 1995. Vystavaný je z tradičných stavebných materiálov. Väčšia rekonštrukcia domu bola vykonaná v roku 2011. Po nej bol dom odovzdaný do užívania ako polyfunkčný objekt. Využíval sa však na bývanie ako rodinný dom. Posledná rekonštrukcia domu spojená s dostavbou a so zmenou užívania domu je z roku 2022. Predná časť domu má 3 podlažia, zadná časť má 2 podlažia. V strednej časti domu sa nachádzajú spoločné priestory využívané ako kotolňa a miestnosť na odkladanie bicyklov. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.


LOKALITA
Rodinný dom je postavený v tichej okrajovej časti obce Ivanka pri Dunaji, ktorá je veľkou obcou s občianskou vybavenosťou malého mestečka. Nájdete tu škôlku, školu, zdravotné stredisko, zubnú ambulanciu, obchody, banky, reštaurácie, kaviarne, cyklistický chodník, jazero na kúpanie, kaštieľ, park.


Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie RK a poplatkov súvisiacich s prevodom nehnuteľnosti. Poskytujeme kompletný servis - vyhotovenie potrebných zmlúv notárkou, vklad do katastra nehnuteľností až po zápis nového vlastníka na list vlastníctva.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie